وی افزود: در خصوص تامین آرد و نان مورد نیاز هیاتهای مذهبی قم نیز بر اساس اعلام شورای هیاتهای مذهبی، مباشران اداره کل غله و خدمات بازرگانی قم آماده تامین این اقلام هستند و ۱۰۰ تُن آرد به همین منظور تدارک و تامین شدهاست.
وی ادامه داد: تلاش میکنیم با تامین به موقع اقلام یاد شده، هیاتهای مذهبی استان را در ارائه خدمترسانی هرچه بیشتر و بهتر به عزاداران سیدالشهدا(ع) یاری کنیم و در این زمینه از همه ظرفیتهای موجود استفاده خواهیم کرد.
محمدی در بخش دیگری از سخنان خود به وضعیت مناسب تامین آرد و نان قم در فصل تابستان با وجود حضور گسترده زائران کریمه اهل بیت(ع) در این استان اشاره کرد و بیان داشت: با پیشبینیهای انجام شده همواره سطح ذخیره سازی گندم و آرد مورد نیاز برای پخت نان مصرفی مردم را در حد مطلوب حفظ میکنیم.
گندم مورد نیاز استان قم در سیلوی بِتُنی ۱۱۰هزار تُنی شهید آصف نخعی که در جنوب غربی شهر قم در محور قم ـ سلفچگان قرار دارد، ذخیره میشود؛ این سیلو دارای ظرفیت ذخیرهسازی ۱۰۸هزار تُن گندم و ۳۶ کندو میباشد، این سیلو با توان تخلیه و بارگیری ۲۰۰ تُن در ساعت، در زمینی به مساحت ۹۰هزار مترمربع ساخته شده و از امکانات و تجهیزات کامل تخلیه و بارگیری گندم برخوردار است.
آزمایشهای انجام شده توسط نهادهای نظارتی همچون اداره کل استاندارد نشان میدهد آرد توزیع شده در میان نانواییهای استان از کیفیت لازم برخوردار است و در ادامه نانوایان قمی نیز تلاش میکنند با مهارت بالای خود، نان با کیفیتی را به دست مردم برسانند، به نحوی که مسئولان حوزه آرد و نان قم بیان میکنند نان های تولید شده در این استان بهخصوص نان سنگک از بهترین نانهای کشور است.
به طور کلی حدود ۹۰۰ نانوایی در سطح شهر و مناطق مختلف استان قم فعال است و نانوایان در این استان انواع نان های مورد علاقه مردم را تولید میکنند. پنج کارخانه تولید آرد نیز در قم فعال است و میزان آرد مصرفی نانواییها در این استان در هر ماه بیش از ۱۰ هزار تُن است.
لینک مطلب: | http://qomefarda.ir/News/item/44066 |