وی با اشاره به اهمیت و جایگاه رفیع مسجد در فرهنگ اسلامی گفت: از صدر اسلام تاکنون مسجد نقش ویژه ای در جامعه اسلامی داشته است، کما این که زندگی امام زمان(عج) در مسجد سهله و محل حکمرانی حضرت در مسجد کوفه نشان می دهد که در فرهنگ مهدویت ، مسجد چقدر مهم و کلیدی است.
رئیس ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی و هنری مساجد کشور با بیان اینکه مساجد تنها تشکیلاتی هستند که هیچ مرزی ندارند و محور جامعه ایمانی در کشورهای اسلامی به شمار می روند گفت: حقیقتاً مسجد نظیری ندارد و اگر مدل دیگری برای انسان سازی و تربیت و طهارت جامعه و محلات بود، حتماً خدای متعال آن را به ما ارایه می کرد.
خداداده با بیان اینکه ما مدل مسجد و مدل مسجدی را از پیامبران الهی و به خصوص رسول اکرم(ص) الگوبرداری کردیم و از این ابرتشکیلات ، برکات و آثار فراوانی را مشاهده کرده ایم گفت: ما در مساجد برای تمام کارهای خیر صفوف خود را محکم کرده و با اقتدار می ایستیم .
رئیس ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی و هنری مساجد کشور ادامه داد: با این حال این سوال وجود دارد که چرا در جهان اسلام ، هنوز مساجد به شکل شبکه ای و تشکیلاتی نشده اند تا اخوت و همبستگی مضاعفی را در این باره شاهد باشیم.
وی خطاب به حاضرین گفت: شما عزیزان به عنوان نمایندگان کشورهای مختلف مشکلات و درد دل های خود با محوریت مساجد را مطرح کردیم و این همفکری ها برای دست یابی به آن جایگاه مورد نظر بسیار خوب و لازم است.
اخوت میان مسلمانان موجب رشد و شکوفایی دنیای اسلام خواهد بود
خداداده تصریح کرد: ائمه جماعات و نخبگان فرهنگی جهان اسلام باید کنار هم نشسته و در محافل با همفکری و همدلی به ارایه راهکارها برای حل مشکلات مساجد بپردازند تا در سایه امت واحده و به برکت راهی که امام راحل پیش ما گشود، روز به روز مساجد به جایگاه رفیع خود برسند.
وی با بیان اینکه انقلاب اسلامی یک انقلاب بدون مرز بود و به برکت مجاهدت افراد بسیاری امروز شاهد صدور پیام انقلاب اسلامی به خصوص در رابطه با مساجد هستیم، گفت: امیدواریم به احترام به قدس و گرامیداشت مسجدالاقصی در روز سی مردادماه بتوانیم با راه اندازی مجمع اخوت مساجد کشورهای اسلامی، درکنار مسجد مقدس جمکران و به برکت نام و یاد حضرت ولی عصر(عج) در این راستا قدم های خوبی برداریم.
رئیس ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی و هنری مساجد کشور ادامه داد: ما مدیون مجاهدت بزرگانی چون شیخ زکزاکی هستیم که همه عمر و فرزندانش را در مسیر اسلام و مکتب اهل بیت(ع) فدا کرد تا این راه مقدس رهروانی بی شمار داشته باشد.
وی افزود: اگر این شبکه اتصالات لازم در بحث اخوت میان مسلمانان را مدنظر قرار دهد، بسیاری از مشکلات حل شده و روز به روز شاهد رشد و شکوفایی فرهنگی و دینی در دنیای اسلام خواهیم بود.
خداداده تصریح کرد: نیازسنجیها حول محور مساجد نیازمند بهره گیری از نظرات نخبگان و فعالان فرهنگی در کشورهای مسلمان است و ارتباط و اخوت میان مساجد که باید مردمی هم باشد، از این حیث، بسیار مهم و کلیدی است.
رئیس ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی و هنری مساجد کشور با اشاره به اینکه کانون های فرهنگی و هنری مساجد در کشور ایران یک نهاد مردمی است که زیرمجموعه وزارت ارشاد به شمار می رود، گفت: شخص رئیس جمهور محترم ایران اسلامی نسبت به مساجد و توسعه آن ها و فعالیت های فرهنگی و اجتماعی با رویکرد مسجد، عنایت خاصی دارد و دولتمردان ما در این راستا دغدغه مند هستند تا مساجد احیا شوند.
وی در پایان از همه دست اندرکاران این اجلاسیه و همه کسانی که در این مسیر همکاری داشتند شامل جامعه المصطفی، سازمان فرهنگ و ارتباطات و نیز تولیت مسجد مقدس جمکران تقدیر کرد.
لینک مطلب: | http://qomefarda.ir/News/item/44753 |