داریوش باقرجوان افزود: تنها وزارتخانهای که در این ایام تاکنون همکاری مستمری با راهداری داشت وزارت نفت بوده است.
وی با اعلام اینکه شش هزار و 700 اتوبوس ناوگان جادهای علاوه بر خدماتدهی در مسیرهای مختلف به زائران اربعین خدماتدهی میکنند افزود: با توجه به افزایش 14درصدی تردد زائران نسبت به سال گذشته در زمان مشابه، نیاز به همکاری نهادها و سازمانهای دیگر نیز است که در همین زمینه پنج هزار و 200 اتوبوس و مینیبوس شناسایی شده است.
وی درباره وضعیت ثبت سفارش 120 دستگاه اتوبوس جدید از دو هزار اتوبوس وارداتی کارکرده که قرار بود در اربعین امسال وارد کشور شود نیز گفت: تعدادی از این اتوبوسها در گمرک منتظر پلاکگذاری هستند، اما ورود زودتر این اتوبوسها نیازمند همکاری نهادهای دیگر است.
مدیرکل حملونقل مسافر سازمان راهداری و حملونقل جادهای اضافه کرد: اگر سازمانها و نهادها در امر واردات ناوگان جدید جادهای همکاری نکنند در زمانهای پرتقاضا مثل ایام نوروز هم دچار مشکل خواهیم شد و با توجه به اینکه درصد بالایی از مردم از حملونقل جادهای استفاده میکنند، لازم است نهادهای دیگر نیز برای تسهیل تردد مردم اقدام کنند.
وی درباره اتوبوسهای استیجاری از کشورهای دیگر در ایام اربعین نیز گفت: فعلاً فقط 60 اتوبوس از یکی از کشورهای همسایه برای این ایام اجاره شده است، اما تلاش ما این است که پنج هزار و 200 اتوبوس و مینیبوس در اختیار دستگاههای دیگر وارد سیر در محورهای سفرهای اربعین شوند.
لینک مطلب: | http://qomefarda.ir/News/item/44829 |