بسمه تعالی
«حماسهی اربعین یک پدیدهی فوقالعادهای است که به لطف و فضل الهی در هنگامی که دنیای اسلام نهایت نیاز را به اینچنین حماسهای دارد، به وجود آمده است» مقام معظم رهبری (مدظله العالی)
یکبار دیگر نام حسین(ع) این زنده همیشه تاریخ در دنیا طنینانداز شد، نامی که حاکمان جور او را در سال شصت و یک هجری به شهادت رساندند و به خیال باطل خویش میاندیشیدند که خاموش شود. اما در سرزمین کربلا حیات جاودانه یافت و پس از آن هر انقلابی که به اسم آزادیخواهی، ظلمستیزی، مقاومت و بیداری رقم خورد بیشک الهام گرفته از قیام خونین عاشوراست و عاشورا امتداد خط سرخ شهادت شد.
برگزاری پیادهروی زیارت اربعین سیدالشهدا(ع) و پیادهروی دلدادگان اربعین حسینی(ع) که بیانیه جهانی حمایت از مظلومان و یک پیام اسلامی برای تحول در جهان است؛ تأکید میکند که از بالقوه به بالفعل کردن روح مقاومت باید از دستاوردهای مراسم باشکوه اربعین باشد تا انشاءالله یک خیزش جهانی بر اساس اندیشههای فطری و دینی شکل بگیرد. و باید بر این امر توجه داشت که هر چقدر این پدیده بزرگ جهانی به اهداف خود نزدیکتر میشود، فعالسازی گسلهای اختلافی ایرانی – عراقی در دستور کار جریانات معاند داخلی، منطقهای و فرامنطقهای قرار خواهد گرفت که میبایست همه نسبت به آن هوشیار باشیم.
امید آن داریم که این جلوه عظیم از قدرتنمایی مسلمین، به ظهور حضرت صاحبالزمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)، آن عدالتگستر گیتی متصل شود و همه ملتهای دنیا و مستضعفین سراسر عالم از شهد شیرین حکومت عدل مهدوی که ادامه دهنده عدل نبوی و علوی است، بهرهمند شوند، انشاءالله.
پس با بیانات سخیف و بی پایه و با لباس تزویر و ریا آب به آسیاب دشمنان داخلی و خارجی نریزید و سکوت و پیشه کنید که شماها جایی در نظام و اندیشه بزرگ و جهانی اربعین حسینی ندارید باشد که مورد رحمت و عفو خدای متعال قرار گیرید و اگر قابل هدایت نیستید نابودی شما را از درگاه الهی خواستاریم
مجدد تکرار میکنیم. اربعین حسینی خـود یـک دانـشگاه است، دانشگاهی از جنس مکتب عاشورا با این تفاوت که در عاشورا جهاد با سیف به نـمایش گذاشته شد؛ ولی در اربعین جهاد فکری و فرهنگی!
دانشگاهی که در آن مشق ایستادگی، مقاومت، حقگرایی، حـقیقتگویی، روشنگری، حفظ آرمانها و ارزشها، یـاد شهداء و اکابر و... می کنند.
اربعین دانشگاهی است از سنخ کار هیئتی آکادمیک که در نوع خود بینظیر است و جا دارد که حوزه و دانشگاه. مردم و همه نخبگان این مکتب بیرقیب را به گونهای محقّقانه و تحلیل محور، مورد بررسی و مطالعه قرار دهـند و آن را در مسیر تمدنسازی، مبنای نظریهپردازی و آینهای برای عملگرایی خویش قرار دهند.
ان شاءالله که مورد عنایت خاصه اباعبدالله الحسین علیه السلام قرار گیریم.
لینک مطلب: | http://qomefarda.ir/News/item/45080 |