printlogo


رئیس جامعه مدرسین:
اشتغال پایدار برای مددجویان کمیته امداد ایجاد شود
 اشتغال پایدار برای مددجویان کمیته امداد ایجاد شود
کد خبر: 45605
رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: باتوجه‌به شرایط جامعه از لحاظ گرانی و مسائلی ازاین‌دست، کمک‌های نقدی کمیته امداد توان تأمین شایسته زندگی نیازمندان را ندارد؛ اما ایجاد اشتغال پایدار برای آن‌ها می‌تواند تا حد زیادی این مسئله را جبران کند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی قم فردا، آیت‌الله سید هاشم حسینی بوشهری، رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم جمعه‌شب در جلسه‌ با حضور رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) ضمن تأکید بر اهمیت ایجاد اشتغال پایدار برای مددجویان کمیته امداد افزود: نمونه‌هایی وجود دارد افرادی که قبلاً تحت پوشش بوده‌اند، اکنون به‌خاطر حمایت‌های انجام شده در حوزه اشتغال‌زایی، صاحب کسب‌وکار شده‌اند و حتی افراد دیگری را نیز تحت پوشش خود درآورده‌اند.


وی تأکید کرد: اقدام‌های کمیته امداد نباید در حمایت‌های مالی محدود شود؛ بلکه سایر حمایت‌ها از جمله حمایت‌های فرهنگی و معنوی نیز لازم است.

سید مرتضی بختیاری نیز پس از اشاره‌ای کوتاه به ساختار، سابقه تاریخی و روند شکل‌گیری کمیته امداد به دستور امام خمینی، گزارشی از اقدام‌های این مجموعه تحت سرپرستی رهبر معظم انقلاب ارائه کرد.

وی توانمندسازی و ایجاد درآمد ثابت با تأکید بر رعایت کرامت انسانی مددجویان را وظیفه اصلی و هدف نهایی کمیته امداد، مطابق حکم مقام معظم رهبری عنوان کرد و تلاش در جهت خوداتکایی خانواده‌های نیازمند، فقرزدایی، تأمین هزینه‌های معیشتی، تأمین جهیزیه، کمک به ساخت و تعمیر مسکن، تلاش در جهت تأمین امنیت غذایی، سلامت و نیازهای درمانی، ارائه خدمات آموزشی و مشاوره‌ای و اشتغال‌زایی با تأکید بر ایجاد اشتغال خانگی برای بانوان سرپرست خانوار، را از مهم‌ترین برنامه‌های کمیته امداد معرفی کرد.

رئیس کمیته امداد امام خمینی مجموع افراد تحت پوشش این کمیته را بیش از پنج میلیون نفر با میانگین سنی ۴۵ سال عنوان کرد و از ایجاد ۴۲۰ هزار شغل در سال ۱۴۰۱ برای این افراد و کسب رتبه نخست اشتغال‌زایی در کشور خبر داد.

وی همچنین گزارشی تفصیلی از اقدام‌های کمیته امداد در عرصه‌های مختلف از جمله تولید، مبارزه با فقر و ارائه خدمات مختلف در حوزه‌های بهداشت، سلامت، آموزش، مشاوره، مسکن، اشتغال و امنیت غذایی، ارائه کرد.

در ادامه نیز اعضای جامعه مدرسین حوزه علمیه قم ضمن قدردانی از اقدام‌های کمیته امداد امام خمینی (ره) در راستای تحقق آرمان‌های انقلاب اسلامی مبنی بر فقرزدایی از جامعه، مطالبی در محورهای مختلف از جمله لزوم تقویت اقدام‌ها به‌منظور فقرزدایی کامل از جامعه، لزوم هم‌افزایی مؤسسات و مراکز خیریه مختلف در ارائه خدمات هدف‌مند به نیازمندان، توجه و سرمایه‌گذاری بر استعدادهای برتر در خانواده‌های کم‌برخوردار تا رسیدن به درجات بالای علمی و لزوم توجه بیشتر مراکز تصمیم‌گیرنده نظام به کمیته امداد، بیان کردند.


انتهای پیام/


لینک مطلب: http://qomefarda.ir/News/item/45605