وی افزود: بر این اساس عراق، پاکستان، امارات متحده عربی، پاکستان، افغانستان، ترکیه، روسیه، ازبکستان، سوریه و ارمنستان، ۱۰ کشور نخست هدف صادراتی قم بودند و فعالان اقتصادی استان از طریق گمرکات قم کالاهای تولیدی خود را به این کشورها صادر کردند.
وی ادامه داد: همچنین با توجه به ارزیابیهای صورت گرفته، سرب، انواع گرانول و کامپاند، کفش و صندل، الیاف پلی استر، میلگرد آجدار، انواع هیدروکربن، پلاستیک دسته دار، شیر خشک صنعتی، تخم مرغ و اکتان افزا، جز مهمترین کالاهای صادراتی استان بودند.
دریکوندی گفت: از جمله موارد قابل توجه در بخش صادرات استان، ورود تولیدکنندگان لوازم خانگی به عرصه صادرات است به نحوی که از ابتدای سالجاری تا آبانماه، حدود ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار دلار ماشین لباسشویی نیمه اتوماتیک و حدود ۷۰۰ هزار دلار یخچال به کشورهای متقاضی این محصولات صادر شد.
وی بیان داشت: گمرکات قم در زمینه مقابله با قاچاق نیز همکاری گستردهای با نهادهای متولی این موضوع دارد و در همین رابطه طی مدت یاد شده تعداد ۳۶۷ پرونده مظنون به قاچاق به ارزش بیشاز ۱۳۲ میلیارد تومان در گمرکات استان تشکیل شد که این میزان نسبت به مدت مشابه سال قبل حدود ۳۹ درصد رشد داشت.
وی همچنین در زمینه واردات کالاهای انجام شده به قم نیز گفت: در هفت ماه سپری شده از سال، ۴۹ هزار و ۱۴۰ تُن کالا به ارزش ۲۷۵ میلیون و ۱۱۴ هزار و ۶۲ دلار در قالب تعداد یکهزار و ۹۱۱ اظهارنامه از ۳۱ کشور جهان از طریق گمرکات استان قم وارد کشور شد.
لینک مطلب: | http://qomefarda.ir/News/item/45715 |