وی با بیان اینکه ظرفیت کاشت یک میلیارد درخت در کشور بهخوبی فراهم است، خاطرنشان کرد: با تحقیقات صورتگرفته در سالهای گذشته و باتوجهبه شرایط اقلیمی، این امر دور از دسترس نیست و ظرفیت کاشت این حجم از درخت، بهخوبی در کشور وجود دارد.
رئیس مؤسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشور با بیان اینکه این طرح نباید محدود به همین چهار سال باشد عنوان کرد: کاشت درخت یک فعالیت تدریجی است و باید برای گسترش فضای سبز در کشور برنامهریزیهای طولانیمدت صورت گیرد.
وی ادامه داد: هزینه پشتیبانی و نگهداری از این نهالها در کشور ۱۸ هزار میلیارد تومان اعتبار برآورد شده که از دایره اعتبارات دولتی خارج است و استفاده از ظرفیتهای مردمی و بخش خصوصی را میطلبد.
علیزاده اولویت اول را حفظ منابع طبیعی گذشته دانست و گفت: ایجاد منابع طبیعی و پوشش جنگلی و مرتعی جدید و ماندگار از اهداف دولت در این طرح است و سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور به نمایندگی از دولت بههیچعنوان به دنبال آمار و ارقام ساختگی نیست.
وی با بیان اینکه از تجربیات قبلی در این طرح استفاده میکنیم، اظهار کرد: تجربیات قبلی در رسیدن به هدف نهایی در این طرح بسیار مفید هستند، امیدواریم بتوانیم با اجرای این طرح کمک شایانی به ایجاد منابع طبیعی ماندگار در کشور کرده باشیم.
لینک مطلب: | http://qomefarda.ir/News/item/46788 |