رئیس دانشگاه حکمت ایرانیان گفت: در دهه بصیرت در مورد اتفاقات رخداده درگذشته بازخوانی داشته باشیم اگر این بازخوانیها به نحو دقیق صورت گیرد میتواند برای نسلهایی که بهمرور وارد اجتماع میشوند و نیاز به اطلاعات دقیقتری دارند، مسائل با مستندات برای آنها بیان شود.
حجتالاسلاموالمسلمین عسکر دیرباز ضمن گرامیداشت ایام دهه بصیرت در گفتگو با خبرنگار
پایگاه خبری تحلیلی «قم فردا» اظهار داشت: شروع دهه بصیرت باتوجهبه اتفاقاتی بود که در کشورمان رخ داد و منجر شد مردم احساس کنند ایادی داخلی استکبار جهانی با پشتیبانی استکبار جهانی میخواهند هزینهای برای انقلاب اسلامی ایران درست کنند و موجبات دردسر برای جمهوری اسلامی ایران شوند به همین خاطر بهصورت خودجوش در سراسر کشور در شهرها و روستاها به میدان آمدند و از نظام جمهوری اسلامی ایران، مقام معظم رهبری و اصل ولایتفقیه اعلام حمایت کردند.
رئیس دانشگاه حکمت ایرانیان ادامه داد: مردم در روز ۹ دی با افرادی که شعارهایی متفاوتتر از آنچه که در نظام جمهوری اسلامی ایران وجود داشت سر میدادند اتمام حجت کردند؛ زیرا آنها آب به آسیاب دشمن میریختند.
دیرباز اضافه کرد: بصیرت ازاینجهت اهمیت دارد که شناخت دشمن خارجی برای هر ملتی بسیار آسان است اما شناخت کسانی که در لباس دوست در داخل کشور فعالیت میکنند سخت است برخی از این دوستان که لباس دشمن به تن کردند در برههای از زمان خدماتی بهنظام جمهوری اسلامی ایران داشتهاند و بعضاً خوش سابق هم بودند؛ اما چنین افرادی وقتی تحول فکری و مبنایی پیدا میکنند جز ریزشهای انقلاب میشوند و حاضر میشوند در برابر انقلاب بایستند مردم باید نسبت به اینها شناخت پیدا کنند و این شناخت یک آگاهی عمیق که همان بصیرت است به دست میآید.
وی تصریح کرد: غیرت دینی، غیرت ملی و دفاع از آرمانهای انقلاب اسلامی مؤلفههایی بود که دستبهدست هم داد تا مردم وقتی در خصوص انقلابشان احساس خطر کردند به میدان بیایند و اعلام کنند که همچنان پای نظام جمهوری اسلامی ایران و اهداف خود هستند.
دیرباز تأکید کرد: در دهه بصیرت باید بازخوانی در مورد اتفاقات رخداده درگذشته داشته باشیم که چه اتفاقی رخ داد که منجر شد مردم بهصورت خودجوش به صحنه بیایند و مثل همیشه نشان دهند که مدافع نظام، انقلاب، عزت کشور و محور مقاومت در جهان اسلام هستند اگر این بازخوانیها به نحو دقیق صورت گیرد میتواند برای نسلهایی که بهمرور وارد اجتماع میشوند و افرادی که در سالهای گذشته به اقتضای سن در صحنه اجتماع نبودند و نیاز به اطلاعات دقیقتری دارند مسائل با مستند و واقعبینانه برای آنها بیان شود، موسوم بودن این دهه بهعنوان دهه بصیرت میتواند زمینه بازخوانی را فراهم کند.
رئیس دانشگاه حکمت ایرانیان افزود: دهه بصیرت باعث اتحاد و همبستگی بیشتر مردم و موجب وحدت و انسجام بیشتر ملت شریف ایران میشود تا بتوانند بهرغم همه سختیها و مشکلات از جمله مشکلات اقتصادی و فرهنگی همچنان در برابر دشمنان ایستادگی کنند و از عزت، ناموس و غیرت خود دفاع کنند از این به بعد هم برای نسلها و نوجوانان و جوانان که آرامآرام وارد صحنه اجتماع میشوند به طور واقعبینانه با این روایتها آشنا شوند.
وی گفت: اگر با بصیرتافزایی روایتهای صحیح، روایتهای دلسوزانه و واقعبینانه و دوراندیشانه بیان نشود روایتهای نادرست توسط دشمن در اختیار جوانان قرار خواهد گرفت اگر این بازخوانیها در دهه بصیرت نباشد و دلسوزان در صحنه موضوعات را تفسیر و بازخوانی نکنند ممکن است باتوجهبه سلطه و سیطره امپراطوری استکباری و صهیونیستی در خبرگزاریهای جهان از طریق ماهوارهها و اینترنت و شبکههای اجتماعی و ایادی که دارند واقعیتهای مسلم موجود را وارونه جلوه میدهند.
رئیس دانشگاه حکمت ایرانیان بیان داشت: وقتی اطلاعات داده شده به مردم و نسل جوان نادرست باشد ممکن است انسان را در موضعگیری در موقعیت غیرواقعبینانه قرار دهد به همین خاطر بازخوانی مسائل در دههٔ بصیرت بسیار بااهمیت است.
دیرباز در پایان خاطرنشان کرد: نقش بیبدیل شخص مقام معظم رهبری در جریانات فتنه بسیار پررنگ است در ایام فضای غبارآلود برای بصیرتافزایی خود ایشان به میدان آمدند و سران گروهها و احزابی که تصور میکردند در انتخابات اشکالاتی وجود دارد و یا در موارد دیگر هر موقع که مقام معظم رهبری تشخیص میدادند که خودشان باید مستقیماً موضوع را مدیریت کند وارد عرصه میشدند.
وی عنوان داشت: نقش بیبدیل و تأثیرگذار مقام معظم رهبری در جایگاه ولایت در بحرانها و فتنهها بهصورت بسیار عالی نشاندادهشده است و کشور عزیزمان از ورطههای هولناک با هدایتهای ایشان با توجهات آقا امامزمان (عج) و لطف و مرحمت پروردگار نجاتیافته است تا به کشورمان آسیبهای بیشتری وارد نشود و درنهایت ما شاهد هستیم که ایران اسلامی همچنان بهرغم مشکلاتی که دارد در مرحله منطقه محور مقاومت است.
انتهای پیام/۱۷۰