به گفته وی نظارت بر بازار بر عهده چندین دستگاه ناظر بود که حسب دستور رئیسجمهور برای متمرکزشدن نظارت و بازرسی در قیمت کالاها و خدمات و پرهیز از موازیکاری مسئولیت هماهنگی و تنظیمگری کالاهای اساسی به سازمان حمایت مصرفکننده تفویض شد.
رئیس سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان با تأکید بر اینکه تفویض اختیارات رافع هیچ مسئولیتی نیست و باید از تمام ظرفیتهای موجود برای ارتقای شرایط استفاده کنیم، تصریح کرد: در حوزه تنظیم بازار دو موضوع تأمین کالاهای اساسی و نظارت باید همزمان دنبال و پیگیری شود و اگر عرضه و تقاضا با هم هماهنگ و متناسب نباشد و عوامل حوزه عرضه و تقاضا مدیریت نشود، تنظیم بازار با چالش و مشکل روبرو میشود.
فرهیدزاده افزود: برای اجرای سیاستهای تنظیم بازار و دستیابی به اهداف موردنظر در این زمینه باید نهادها و دستگاههای مرتبط در بحث تأمین کالاها و سازمان حمایت در بحث نظارت و تنظیمگری بازار با هماهنگی و همگرایی با یکدیگر، بازار را مدیریت کنند.
وی گفت: لازم است اصناف در برنامهریزی و سیاستگذاریهای مرتبط با بازار ایفای نقش کنند. باتوجهبه اینکه نظارت بر بازار باید توسط خود مردم انجام شود و نظارت و کنترل مستمر بازار به منزله نظارت مردم بر مردم است، این تفاهمنامه همکاری به امضا رسید و بر اساس آن طرفین تلاش در جهت گسترش همکاریها در دستور کار قرار خواهند داد.
لینک مطلب: | http://qomefarda.ir/News/item/47288 |