سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری قم گفت: در دو سال گذشته ۷۹ واحد راکد و نیمه راکد در بخشهای مختلف صنعتی و کشاورزی به چرخه تولید بازگشتهاند.
به گزارش
پایگاه خبری تحلیلی «قم فردا» به نقل از صداوسیما؛ غلامیان با اشاره به احیای ۷۹ واحد راکد و نیمه راکد تولیدی طی دو سال گذشته در قم گفت: در مجموع ۴۵۸ واحد راکد و نیمه راکد در بخشهای صنعت و کشاورزی استان قم شناسایی شده که با هزینه بالغ بر هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان در دو سال گذشته، ۷۹ واحد از این تعداد به چرخه تولید بازگشتهاند.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استاندار به عزم دولت سیزدهم برای بازگردانی واحدهای راکد به چرخه تولید پرداخت و گفت: در دو سال گذشته با احیای ۷۹ واحد تولیدی برای بیش از هزار نفر اشتغالزایی شده است.
وی در ادامه به تفکیک واحدهای تعطیل و نیمهتعطیل در بخش صنعت پرداخت و گفت: مجموعاً ۳۱۹ واحد صنعتی نیمه راکد در استان وجود دارد که در سال گذشته ۶۳ واحد و در سال جاری ۱۰ واحد به چرخه تولید بازگشتهاند.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استاندار به بخش کشاورزی نیز پرداخت و گفت: در این بخش ۱۳۹ واحد راکد شناسایی شده که با هزینه بالغ بر ۲۰ میلیارد تومان ۶ واحد از آنها احیا شده است.
غلامیان در ادامه به طرحهای نیمهکاره در بخش گردشگری پرداخت و گفت: ۱۹ طرح گردشگری نیمهکاره در استان وجود دارد که بین ۲۵ تا ۹۰ درصد پیشرفت داشتهاند.
وی با اشاره به جایگاه قم در پذیرش مسافران و حضور سالانه میلیونها زائر و مسافر در قم گفت: برای اتمام طرحهای حوزه گردشگری به بیش از هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است که در صورت تأمین این اعتبار تا حد زیادی مشکلات زیرساختی استان در حوزه گردشگری رفع میشود.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استاندار همچنین از راهاندازی سامانهای برای شناسایی واحدهای تعطیل و نیمهتعطیل خبر داد و گفت: واحدهایی که نیاز به کمک دستگاهها و نهادهای مختلف اجرایی دارند میتوانند با مراجعه به تارنمای nehzatehya.ir در طرح دولت سیزدهم برای احیای واحدهای راکد و نیمه راکد ثبتنام کنند.
وی گفت: تاکنون ۸۱ واحد راکد و نیمه راکد از استان قم در این سامانه ثبتنام کردهاند که عمده مشکل آنها کمبود نقدینگی و سرمایه در گردش است و امیدواریم با تأمین این سرمایه از طریق اعطای تسهیلات بتوانیم آنها را به چرخه تولید بازگردانیم.
انتهای پیام/