وی با اشاره به تلاش دشمنان برای متزلزل کردن اعتقادهای نسل جوان گفت: ایجاد فاصله بین نسل جوان و باورهایی که منجر به پیروزی انقلاب اسلامی شد، از هدفهای اصلی طرح این شبهههاست.
معاون رئیسجمهور با ذکر این نکته که بانوان، تشکیلدهنده نیمی از پیکره جامعه هستند اظهار کرد: حوزههای علمیه خواهران باید از جهت کمی و کیفی ارتقا پیدا کند که بتوانیم پاسخگوی نیازهای جامعه باشیم.
حسینی، نقش بانوان در مراکز آموزشی کشور را موردتوجه قرارداد و گفت: بانوان تقریباً نیمی از کارکنان ادارهها را تشکیل میدهند، به همین دلیل نیاز است که فرهنگ اصیل اسلامی منتقل شود.
وی با بیان اینکه استفاده از ظرفیت حوزه علمیه خواهران در عرصههای مختلف آموزشی و فرهنگی نیازمند سختافزارهاست، خاطرنشان کرد: در کنار خیران و وجوهاتی که است، به طور حتم دولت نیز باید کمک کند.
معاون رئیسجمهور با تأکید بر استقلال حوزههای علمیه تصریح کرد: کمک دولت به حوزههای علمیه مغایرتی با استقلال حوزهها ندارد.
حسینی یادآور شد: روحانیت ما در طول تاریخ همواره حریت و آزادگی خود را داشته است.
وی با یادآوری اینکه روحانیت در طول تاریخ استقلال خود را نیز حفظ کرده است گفت: روحانیت هر جا هم که لازم بوده، از دولت حمایت کرده و مردم را به حضور در صحنه دعوت نموده است.
معاون رئیسجمهور اضافه کرد: روحانیت هر جا ضعف و یا ایرادی وجود داشته، آن را مورد نقد قرار داده است، به طور حتم دولتها نیز باید به جان پذیرا باشند و درصدد اصلاح برآیند و مشکلها را رفع کنند.
وی افزود: خوشبختانه این روحیه در دولت آیتالله سید ابراهیم رئیسی وجود دارد، ایشان تأکید دارد که با نخبگان اقشار مختلف در تماس باشید، صحبت آنان را بشنوید و اگر اِشکالهایی است، برطرف کنید.
وی گفت: رئیسجمهور میگوید حرفهای نمایندگان مجلس شورای اسلامی را دقیق گوش بدهید، اگر حرفشان درست است، عمل کنیم و اگر در مدیریت ضعفهایی است، ما این ضعفها را برطرف نماییم و این گونه نباشد که خودمان را منزه از ضعف و ایراد بدانیم.
معاون رئیسجمهور همچنین خطاب به مدیران حوزه علمیه خواهران گفت: حوزه علمیه، دولت را از خودش بداند، هر موردی بود، مطرح کنید، ما نیز این امور را هم در دولت و هم در مجلس پیگیری خواهیم کرد.
وی گفت: تلاشها و سختکوشیهایی که بزرگان و علمای حوزه داشتند باید تبیین شود، ما میراثدار چنین شخصیتهایی هستیم، میخواهیم این روحیه تلاش و جدیت را زنده نگهداریم.
حسینی با بیان اینکه طلبهها و دانشجویان باید عزم خود را جزم نموده و با جدیت کار کنند گفت: اکنون نمیتوان به یک سری معلومات و خواندن چند کتاب بسنده کرد، چون هر روز شبههها و بحثهای اعتقادی و سیاسی در حال پمپاژ است.
وی اضافه کرد: از روز اول سال، در فضای مجازی هشتگ رأی بی رأی گذاشتند، و خواستند کاری کنند که مردم رأی ندهند.
حسینی با بیان این مطلب که این تبلیغات بر روی برخی اقشار تأثیر میگذارد گفت: اگر ما روشنگری نکنیم، دشمنان به اهدافشان دست پیدا میکنند.
معاون رئیسجمهور یادآور شد: در پاییز سال گذشته که آشوب را برپا کردند، در دانشگاهها خیلی هیجانها و احساسها بود؛ ولی وقتی با دانشجویان منطقی صحبت میکردیم، کمکم آرام میشدند.
حسینی گفت: اگر واقعاً با آنها خوب صحبت شود، همانهایی که خیلی تند و افراطی هستند را نیز میتوان متقاعد کرد.
وی با بیان اینکه ما منطق و استدلال روش داریم، و افراد باید این را بدانند خاطرنشان کرد: نباید یک طلبه بگوید فقط درسهای حوزوی میخوانم و به مسائل اجتماعی کاری ندارم.
حسینی افزود: اگر کسی مطالعه کند و مسائل را بداند خیلی روشن میتواند جواب دهد.
وی بیان کرد: اگر در انتخاب دقت شود، خیلی میتواند اثربخش باشد، بین نمایندگانی که دلسوز ملت هستند با نمایندگانی که فکر منافعشان هستند، تفاوت زیادی است.
حسینی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه بسیاری از مردم جهان تشنه حقیقت هستند گفت: دانشگاه هاروارد برای دولت آمریکا نیرو تربیت میکند، ولی در همین دانشگاه، دانشجویان جنایتهایی که بر علیه مردم مظلوم غزه صورت میگیرد را محکوم کردند.
وی تأکید کرد: اکنون دنیا آماده و مهیا است، باید حرفمان که همان حرف اهلبیت (ع) است را به گوش جهانیان برسانیم، بهخصوص اگر بتوانیم با افراد مختلف در دنیا با زبان خودشان صحبت کنیم، خیلی تأثیرگذار است.
معاون رئیسجمهور با بیان اینکه حقانیت جمهوری اسلامی در دنیا آشکار شده است گفت: درگذشته برخیها چهرههای آمریکا و رژیم صهیونیستی را بزک میکردند، الان بااینهمه ظلم و جنایتی که انجام شده، هیچ توجیهی ندارند.
وی همچنین بیش از ۳۰ هزار شهید و بالغ بر ۷۰ هزار زخمی حوادث اخیر غزه را موردتوجه قرارداد و گفت: جنایت این رژیم خونخوار، جلاد و دژخیم صهیونیستی با کمک آمریکا هر روز ابعاد گستردهتری پیدا میکند، امیدواریم در این برهه حساس تاریخی وظیفه خود را بهخوبی انجام دهیم.
چهارمین آیین بهرهبرداری و آغاز عملیات اجرایی طرحهای آموزشی، کمکآموزشی و منابع پایدار حوزههای علمیه خواهران کشور برگزار شد.
این طرحها شامل ۲۵ طرح احداثی با زیربنای ۲۴ هزار و ۵۰۰ مترمربع در ۱۷ استان همچنین ۱۸ طرح کلنگزنی با زیربنای ۲۲ هزار مترمربع در ۱۳ استان است.
لینک مطلب: | http://qomefarda.ir/News/item/47859 |