وی با اشاره به نظارت بر عملکرد نانواییها در ماه مبارک رمضان و تعطیلات نوروز، افزود: ما از واحدهای نانوایی استان انتظار داریم که در این ایام باتوجهبه حجم گسترده مراجعههای مردم برای تهیه نان، ساعت کاری خود را مطابق برنامه اعلام شده، رعایت کنند و همچنین نهایت تلاش خود را برای حفظ کیفیت نان به کار گیرند.
وی ادامه داد: هدف اصلی برنامههای ما در دبیرخانه آرد و نان استان، کسب رضایت مجاوران و زائران بارگاه کریمه اهلبیت (ع) است و ما همه امکانات خود را بسیج کردیم تا با تدارک گندم مرغوب و تولید مطلوب آرد، نان موردنیاز مردم قم بهخوبی تأمین و باکیفیت مناسب به دست ایشان برسد.
لینک مطلب: | http://qomefarda.ir/News/item/48062 |