وی اظهار داشت: مقوله شورای شهر با ۲۰ سال تأخیر از پیروزی انقلاب شکل گرفت، اما اگر چند نکته را در دستور کار خود قرار بدهند، در خدمترسانی و ارائه تسهیلات به مردم موفقتر خواهند بود.
امامجمعه قم با اشاره به تفاوت شورای شهر با مجلس شورای اسلامی، ابراز داشت: شورای شهر در کف میدان حضور دارد؛ لذا لازم است راهکاری برای ورود افراد مختلف به این عرصه در نظر گرفته شود تا عملکرد شوراها از ریل خارج نشود.
وی با تأکید بر لزوم نظارت بر عملکرد شوراها، تصریح کرد: باید نظارت بر عملکرد اعضای شورای شهر تقویت شود تا کار به بهترین شکل انجام گیرد؛ چرا که نظارت میتواند نقش پیشگیری داشته باشد.
نایبرئیس مجلس خبرگان رهبری با استناد به آیه شریفه «وَ قُلِ اعْمَلُوا فَسَیَرَی اللهُ عَمَلَکُمْ وَ رَسُولُهُ وَ الْمُؤْمِنُونَ» ابراز داشت: خداوند در این آیه شریفه سه ناظر معرفی میکند. ناظر اول خود خداوند، ناظر دوم پیامبر اکرم - صلیالله علیه و آله و سلم - و ناظر سوم مؤمنون که نشان از نظارت این سه گروه بر بندگان دارد.
وی در بخش پایانی سخنان خود با اشاره به اینکه شورا اتاق جنگ نیست، گفت: لازم است شوراها تنها به سمت عمران و آبادانی شهر حرکت کنند و از دعواهای سیاسی پرهیز کنند. زیرا اگر انرژی خود را بهجای خدمت به مردم صرف دعواهای سیاسی کنند، مردم متضرر خواهند شد.
شایانذکر است در ابتدای این جلسه، دکتر مهدی چمران، رئیس شورای شهر تهران، ضمن ارائه گزارشی اظهار داشت: به عقیده من شوراهای شهر نوکر مردم هستند و من نیز به این نوکری افتخار میکنم.
وی افزود: بخش عمدهای از رضایتمندی و نارضایتی مردم، از عملکرد شوراها سرچشمه میگیرد. یکی از راههای برگزاری پرشور انتخابات، خدمت هرچه بیشتر شوراها به مردم است.
لینک مطلب: | http://qomefarda.ir/News/item/48847 |