وی ادامه داد: رسالت شهرداری بهعنوان یک نهاد عمومی و خدماترسان با باشگاهداری تعارض اجتماعی دارد که در بلندمدت میتواند محل چالش شود.
وی خاطرنشان کرد: متوسط هزینهکرد باشگاههای فوتسال در لیگ برتر بین ۵۰ تا ۱۰۰ میلیارد تومان است که رقم بالایی است و نحوه مدیریت و هزینهکرد آن نیز با نهادی؛ مانند مدیریت شهری متفاوت است.
امراللهی خاطرنشان کرد: فوتسال یکی از ورزشهایی است که در بین نوجوانان و جوانان قمی طرفداران زیادی دارد و تاکنون استعدادهای زیادی را به ورزش حرفهای کشور معرفی کرده است.
وی ادامه داد: شهرداری باتوجهبه اینکه درآمدهای خود را بهصورت مستقیم از عوارض مردم کسب میکند نمیتواند باشگاهداری در یکرشته خاص کند و باید از همه هیاتهای ورزشی بهصورت عادلانه حمایت کند.
عضو شورای اسلامی شهر قم ادامه داد: کمکهای شهرداری به رشتههای ورزشی بر اساس اصل عدالت و ضریب نفوذ ورزشهای مختلف در بین مردم، صورت میگیرد.
امراللهی توصیه کرد که باید به دنبال تقویت و توسعه ورزش همگانی باشیم و از ورزشهای همگانی بر مبنای حوزه نفوذ آن در بین مردم، حمایتهای جدی صورت بگیرد.
وی همچنین عنوان کرد: طی پنج سال گذشته هفت مجموعه ورزشی در مناطق مختلف شهری به بهرهبرداری رسیده که این اقدام در راستای توسعه زیرساختهای ورزشی بوده است.
گفتنی است مجموعه آنا صنعت پاسارگاد استان قم فروردینماه امسال طی نامهای رسمی کنارهگیری خود از ادامه تیمداری در لیگ برتر فوتسال را اعلام کرد.
آنا صنعت قم در پایان فصل گذشته لیگ برتر فوتسال کشور از ۲۶ بازی خود با ۱۰ برد، هشت مساوی، هشت باخت و کسب ۳۸ امتیاز در رده ششم جدول ۱۴ تیمی لیگ برتر فوتسال قرار گرفت.
لینک مطلب: | http://qomefarda.ir/News/item/49271 |