وی عنوان کرد: با تبدیل سیمهای سیمی به شبکه خود نگهدار و جمعآوری انشعابات غیرمجاز شاهد کاهش اتلاف انرژی در سطح استان قم هستیم.
وی با اشاره به قطع برق ادارات پرمصرف، گفت: طی روزهای گذشته برق بیش از ۲۰ اداره پرمصرف استان قطع شده است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق قم ادامه داد: برق ادارات پرمصرف قبل از قطع در قالب اخطارهای مختلف به مدیران آن دستگاهها اطلاع داده میشود.
صادقی نظارت بر مصرف برق واحدهای تجاری را موردتوجه قرارداد و گفت: حدود ۱۰ درصد برق استان در بخش تجاری مصرف میشود که مصرف بهینه برق در این بخش، در جلوگیری از خاموشیها بسیار مؤثر است.
وی با اشاره به کاهش الگوی مصرف برق مشترکان خانگی قم از هزار کیلوولت به ۶۰۰ کیلوولت در تابستان امسال، اضافه کرد: باتوجهبه کاهش الگوی مصرف در فصل گرم امسال از مشترکان انتظار میرود برای جلوگیری از افزایش قبوض برق، در استفاده از کولرهای گازی مدیریت لازم را داشته باشند.
در سطح استان قم ۶۳۲ هزار مشترک برق وجود دارد که ازاینبین ۵۰۰ هزار مشترک در بخش خانگی است که ۸۰ درصد مجموع مشترکان را شامل میشود. هفت هزار مشترک بخش صنعت و کشاورزی نیز به ترتیب حدود ۳۰ و ۱۵ درصد از ظرفیت برق این استان را مصرف میکنند. ۱۵ درصد برق قم نیز در سایر مصارف مصرف میشود.
در قم چهارهزار کیلومتر شبکه فشارضعیف و چهارهزار کیلومتر نیز شبکه فشار متوسط اجرا شده است، همچنین یک هزار ترانس زمینی به همراه ۹ هزار ترانس هوایی برق نیز در سطح استان با پیکبار حدود هزار و ۲۰۰ مگاوات نصب گردیده است.
۱۳ درصد برق قم در بخش کشاورزی، ۲۸.۴ درصد در بخش صنعت، ۳۶.۵۵ درصد در بخش خانگی، ۱۰.۴ درصد در بخش عمومی، ۹.۷۸ درصد سایر مصارف و ۱.۸۳ در بخش روشنایی معابر مصرف میشود.
لینک مطلب: | http://qomefarda.ir/News/item/49442 |