وی با بیان این که بهصورت میانگین سالانه بیش از ۱۵۰ هزار تُن شیر در این استان تولید میشود، افزود: طی سالهای اخیر تلاش زیادی برای ایجاد واحدهای صنایع غذایی بهمنظور فراوری صنعتی شیر تولید شده در دامداریهای استان صورتگرفته است و اکنون واحدهای صاحب نامی در این عرصه فعالیت میکنند.
وی ادامه داد: تأمین امنیت غذایی، مهمترین اولویت کاری سازمان جهاد کشاورزی است و در همین رابطه تلاش میکنیم با استفاده از ظرفیتهای موجود از دامداران استان که نقش بسیار مهمی در تولید محصولات غذایی موردنیاز مردم قم دارند در حوزههای مختلف از جمله ارائه مشاورههای فنی لازم و همچنین معرفی برای دریافت تسهیلات بانکی حمایت کنیم.
گفتنی است قم با دارابودن هفت هزار واحد دامپروری از مهمترین قطبهای پرورش دام کشور به شمار میآید که در همین رابطه و بهمنظور تقویت بخش دامپروری استان، مشاورههای تخصصی در زمینه اصلاح نژاد، بهسازی جایگاه دام، بهبود تغذیه، پرورش دام و سایر موارد موردنیاز دامداران از سوی کارشناسان سازمان جهاد کشاورزی قم به ایشان ارائه میشود.
۲ درصد از تولیدات پروتئینی کشور با تلاش فعالان حوزه دام و طیور استان قم تأمین میشود، این موضوع نشان میدهد فعالیتهای بخش کشاورزی در قم با وجود کمبودن مساحت استان، دارای بهرهوری و اثربخشی بالایی است.
نزدیک به ۱۵ هزار نفر بهصورت مستقیم و ۳۵ هزار نفر بهصورت غیرمستقیم در بخش دامپروری قم مشغول به کار هستند و از این طریق امرارمعاش میکنند.
مجموع تولید سالانه محصولات کشاورزی قم در بخشهای مختلف بیش از ۸۰۰ هزار تُن است و به گفته مسئولان جهاد کشاورزی قم، افزایش سطح تولید محصولات بهخصوص در حوزه دام و طیور در سال جاری با جدیت دنبال میشود.
لینک مطلب: | http://qomefarda.ir/News/item/50223 |