printlogo


مدیرکل صمت قم خبر داد:
 ایجاد ۳۵۷۰ فرصت شغلی جدید در صنعت
 ایجاد ۳۵۷۰ فرصت شغلی جدید در صنعت
کد خبر: 50520
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت قم گفت: از ابتدای امسال تا شهریورماه، ۸۴ پروانه بهره‌برداری با سرمایه‌گذاری ۳۸ هزار میلیارد ریال و ظرفیت ایجاد اشتغال برای سه هزار و ۵۷۰ نفر در این استان صادر شد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «قم فردا» اکبر ابدالی افزود: بر اساس برنامه‌ریزی‌های صورت‌گرفته، تعهد ایجاد اشتغال جدید در بخش صنعت، معدن و تجارت استان طی سال جاری نزدیک به پنج هزار نفر است که پیش‌بینی می‌کنیم تا پایان سال این هدف به طور کامل محقق شود.

 وی ادامه داد: روند جذب نیروی کار جدید در بخش صنعت استان قم در تمامی طول سال دنبال می‌شود و امیدواریم با همکاری مراکز علمی و آموزشی، نیروهای متخصص و دارای مهارت‌های لازم برای به‌کارگیری در واحدهای صنعتی و تولیدی فعال در قم، متناسب با بازار کار ایجاد شده پرورش یابند.

 وی اضافه کرد: تربیت نیروی انسانی برای کار در واحدهای صنعتی قم اکنون به یک موضوع بسیار مهم تبدیل شده است و دراین‌خصوص برنامه‌های مختلفی از جمله طرح کارورزی و مهارت‌افزایی دانشجویان رشته‌های فنی و مهندسی در واحدهای تولیدی استان با مشارکت دانشگاه‌ها در حال اجراست.

 گفتنی است حجم قابل‌توجه پروانه‌های صادر شده در صنعت قم نشان‌دهنده رغبت بالای سرمایه‌گذاران برای انجام فعالیت‌های اقتصادی در این بخش است و از همین منظر باید تأکید کرد که حوزه فعالیت‌های تولیدی در استان طی سال‌های اخیر روند روبه‌رشدی را طی می‌کند.

 بخش صنعت در قم یکی از نمونه‌های موفق فعالیت مردمی و بخش خصوصی در حوزه اقتصاد است و تقریباً تمام واحدهای تولیدی استان به‌صورت غیردولتی و توسط بخش خصوصی اداره می‌شود.

 امروز صنعت قم علاوه بر گسترش کمی، در زمینه تعمیق بخشی به فعالیت‌های صنعتی و توسعه کیفی فعالیت‌ها نیز اقدام‌های گسترده را آغاز کرده که از جمله آن ارتقای بهره‌وری و تولید محصولات موردنیاز کشور از طریق بسیج ظرفیت‌های داخلی است.

 شهرک‌های صنعتی استان قم به دلایل مختلف همچون موقعیت ویژه در نزدیکی بازارهای بزرگ کشور و برخورداری از امکانات زیرساختی مناسب، با استقبال گسترده سرمایه‌گذاران و علاقه‌مندان به راه‌اندازی کسب‌وکارهای تولیدی مواجه شده است.

 در بخش صنعت، استان قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، درودگران، فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است که هر کدام از آنها موقعیت ممتازی برای توسعه سرمایه‌گذاری، تولید و اشتغال دارد.




انتهای خبر /

 
لینک مطلب: http://qomefarda.ir/News/item/50520