مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان قم تأکید کرد: باید اقتصاد استان را در بخش گردشگری با سیاستگذاری و برنامهریزی افزایش دهیم که این امر با مشخصشدن بسته گردشگری حاصل میشود؛ چرا که در قم، علاوه بر گردشگری زیارت، ظرفیتهای دیگر گردشگری نیز داریم.
وی با اشاره به پیشینه ۷ هزارساله قم بیان کرد: یکی از بخشهایی که در آن کار میکنیم، موضوع میراثفرهنگی است که نیازمند معرفی و اطلاعرسانی است و در این زمینه پژوهشهای علمی توسط کارشناسان نیز انجام شده است.
وی خاطرنشان کرد: مرحله نخست سایت موزه قلیدرویش راهاندازی خواهد شد که همین موضوع میتواند یکی از جاذبههای گردشگری استان قم باشد.
ارجمندی بر ارتباط میراثفرهنگی با گردشگری تأکید و بیان کرد: پیوند این دو، موجب رونق اقتصادی مردم در بافت تاریخی و میراثی شهر قم میشود و خود شهروندان حافظ بافت تاریخی شهر میشوند؛ ازاینرو لازم است که اهمیت این موضوع را برای مردم تبیین کنیم.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان قم گفت: آقای بهنامجو؛ استاندار جدید قم از اصحاب گردشگری هستند و این مایه امیدواری برای ماست که انشاءالله شاهد تحول در بخش گردشگری خواهیم بود.
وی با دعوت از سرمایهگذاران گفت: استان قم باتوجهبه حضور میلیونها زائر و گردشگر در طول سال، در بخش گردشگری ظرفیتها و توانمندیهای بسیار خوبی برای سرمایهگذاری دارد.
ارجمندی اعلام کرد: در حال حاضر ۶۲ طرح گردشگری در استان قم در حال ساخت هستند که از این تعداد، ۲۲ طرح مربوط به واحدهای اقامتی میشود.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان قم ساماندهی و مرمت محور گردشگری تاریخی بازار کهنه، میدان کهنه و سرای ملاحسین و همچنین ثبت آثار میراث طبیعی را، از جمله فعالیتهای این اداره کل در سه سال اخیر ذکر کرد.
وی خاطرنشان کرد: در ثبت منقول ۲۶ اثر، در ثبت غیرمنقول ۱۸ اثر، در ثبت میراث طبیعی ۱۶ اثر و در ثبت ناملموس ۱۷ اثر در استان قم ثبت ملی شدهاند.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان قم همچنین از فعالان بخش خصوصی بهویژه پیشکسوتان در حوزه گردشگری استان قم تقدیر و سپاسگزاری کرد.
لینک مطلب: | http://qomefarda.ir/News/item/51201 |