وی ادامه داد: این رشته، رشته رسمی حوزه است که طلاب از پایان سطح دو و از آغاز سطح سه وارد آن میشوند و هشت گرایش برای سطح سه و چهار گرایش برای سطح چهار دارد.
وی عنوان کرد: پیرو این موضوع احساس شد همزمان با راهاندازی رشته مطالعات دین و فضای مجازی نیاز به مرکز تخصصی داریم که در داخل حوزه این رشته درسی را بهصورت قوی دنبال کند، ازاینرو مرکز تخصصی دین و فضای مجازی نیز در حوزه تشکیل شد.
رئیس مرکز تخصصی دین و فضای مجازی حوزه علمیه قم افزود: باتوجهبه این که بسیاری از طلبهها در نیمه اول سال تحصیلی جاری رشته خود را انتخاب کرده و قصد نداشتیم جذب طلبه در رشته مطالعات دین و فضای مجازی به سال آینده موکول شود، در نیمسال دوم تحصیلی و بهمنماه با دو گرایش بازیهای رایانهای و هوش مصنوعی در سطح سه کار را آغاز خواهیم کرد و بقیه گرایشهای مصوب برای سال آینده خواهد بود.
وی با اشاره به این که حوزه نگاه تولید گرایانه به موضوع فضای مجازی دارد گفت: رشتههای گرایش بازیهای رایانهای و هوش مصنوعی با رویکرد نظری و مهارتمحور امسال پذیرش طلبه خواهند داشت.
داستانی به اشاره به مزایای این رشته گفت: در گرایشهای مختلف بهرهبری از اساتید معتبر، بهرهمندی از آزمایشگاه تخصصی و معرفی به مراکز دانشگاهی، فرهنگی و تبلیغی را خواهیم داشت.
وی یادآور شد: رشته مطالعات دین و فضای مجازی فعلاً در قم راهاندازی میشود؛ اما در آینده در دیگر استانها نیز شاهد راهاندازی آن خواهیم بود، ضمن این که اکنون این رشته برای برادران است و درعینحال تاکنون نیمی از بانوان متقاضی ورود به آن بودهاند و از حوزه علمیه خواهران میخواهیم این رشته را راهاندازی کند.
وی گفت: ثبتنام این رشته از یکم تا ۱۴ دیماه جاری انجام میشود و متقاضیان برای ثبتنام باید در سامانه نجاح حوزه علمیه اقدام کنند و یا این که با مرکز تخصصی دین و فضای مجازی تماس داشته باشند و ثبتنام حضوری خود را به انجام برسانند.
داستانی افزود: طلاب با حضور در رشته مطالعات دین و فضای مجازی، مدرک تخصصی حوزوی خواهند گرفت.
لینک مطلب: | http://qomefarda.ir/News/item/52037 |