وی افزود: بخشی از فعالیتهای صنعتی که در استان قم صورت میگیرد مرتبط با بازیافت مواد از فلزات سنگین همچون سرب تا دیگر محصولات است که باید دراینخصوص ملاحظات زیستمحیطی بهدقت موردتوجه قرار گیرد، از طرف دیگر نیاز است تا مدیران واحدهای صنعتی فعال در قم نسبت به موضوع مدیریت پسماند و تصفیه فاضلاب خروجی خود، اهتمام لازم را داشته باشند.
وی ادامه داد: نباید اجازه داد محیطزیست قم که قرار است کارکردهای عظیم فرهنگی داشته باشد، متأثر از روند توسعه و استقرار صنایع آلاینده دچار مشکل شود، دراینرابطه مسئولان دستگاههای اجرایی استان باید به وظیفه خود عمل کنند.
ظهرابی گفت: استان قم دارای تنوع بالای محیط زیستی همچون تالابهای گرانبهایی است که باید قدر آن دانسته و از آن بهخوبی حفاظت شود، چرا که این تالابها علاوه بر نقشی که در مقابله با شکلگیری گردوخاک دارند، در مسیر بینالمللی مهاجرت پرندگان قرار گرفتهاند و هر ساله تعداد زیادی از گونههای ارزشمند پرندگان در مسیر مهاجرت خود به تالابهای قم میآیند.
وی بیان کرد: در دین اسلام نسبت به لزوم حفظ محیطزیست سفارشهای مهم و بسیاری صورتگرفته است و قم با داشتن ظرفیتهای عظیم دینی و فرهنگی میتواند در این زمینه بهعنوان الگو نقشآفرینی کند.
گفتنی است در این مراسم ضمن تقدیر از زحمات محمدحسین بازگیر، «سیده مریم محمدی» بهعنوان سرپرست اداره کل محیطزیست استان قم معرفی شد.
لینک مطلب: | http://qomefarda.ir/News/item/52038 |