وی افزود: در حال حاضر، تعداد این سامانهها از هفت مورد در سال گذشته به ۲۸ سامانه افزایشیافته که رشدی ۳۰۰ درصدی را نشان میدهد.
مدیر مرکز کنترل ترافیک شهرداری قم با اشاره به اولویتبندی نصب این سامانهها بر اساس آمار فوتیها در معابر حادثهخیز تصریح کرد: کاهش آمار فوتیها نشان میدهد که انتخاب مکانهای نصب سامانهها بهدرستی انجام شده است.
محسنی در خصوص روند انتخاب معابر حادثهخیز گفت: شهرداری در انتخاب معابر حادثهخیز تنها نیست و آمار ارائهشده از سوی پلیس راهور نیز در روند انتخاب معابر حادثهخیز تأثیرگذار است.
وی ادامه داد: پلیس همچنین دلایل و راهکارهایی نظیر نیاز به اصلاح هندسی یا نصب دوربین را اعلام میکند و این اطلاعات، همراه با دادههای مطالعاتی اداره کل مطالعات و برنامهریزی شهرداری قم، مبنای تصمیمگیری برای نصب سامانهها است.
مدیر مرکز کنترل ترافیک شهرداری قم عنوان کرد: پایان هرسال، لیست معابر حادثهخیز به همراه بودجه سالانه توسط پلیس راهور، اداره کل مطالعات و برنامهریزی شهرداری قم و مناطق هشتگانه تهیه و اولویتبندی میشود.
محسنی افزود: در مواردی که پروژههای عمرانی بزرگ مانند تقاطع غیرهمسطح در حال اجرا باشند، نصب سامانههای ثبت سرعت به تعویق میافتد تا تأثیر این پروژهها بر جریان ترافیکی بررسی شود.
وی گفت: در محورهایی که عملیات عمرانی در حال انجام است، مطالعات بیشتری برای تنظیم فاصله سامانهها و بررسی رفتار ترافیکی انجام میشود.
لینک مطلب: | http://qomefarda.ir/News/item/52120 |