وی افزود: با توجه به اهمیت صنایع تبدیلی و غذایی بخش کشاورزی، مدیریت صنایع کشاورزی استان همچنین در زمینه انواع فرآوردههای بخش کشاورزی از جمله فرآوردههای گوشتی، شیر، ماست، دوغ، کشک مایع، کره، انواع پنیر، شیر خشک و پودر خامه، بستهبندی گوشت سفید و قرمز، سوسیس و کالباس، خوراک دام و طیور و آبزیان،آرد جو و واحدهای بستهبندی پسته، خرما، بذر، خشکبار، کشمش، آبمیوه، شیره انگور، بستهبندی انواع روغنها و چربیهای گیاهی و حیوانی و روغن خام تخم آفتابگردان و زیتون، بسته بندی آجیل، بسته بندی عسل، سبزیجات و میوه جات منجمد شده و سالاد بسته بندی، عمل آوری و بسته بندی قارچ، مرباجات، بسته بندی تخم مرغ و کشتارگاه دام و طیور، مجوز های لازم را صادر نمودهاست.
وی ادامه داد: مدیریت صنایع تبدیلی و غذایی در حال حاضر ۱۸۸ فقره جواز تاسیس دارای اعتبار دارد که این میزان جواز تاسیس ظرفیت ایجاد اشتغال برای پنج هزار و ۴۹۶ نفر و جذب مواد خام به میزان یکهزار و ۶۷۲ تُن را فراهم خواهد کرد، همچنین با راهاندازی این واحدها ظرفیت تولید هشت هزار و ۲۹۸ تُن محصول در بخش صنایع تبدیلی و غذایی در استان ایجاد خواهد شد. سرمایه گذاری پیش بینی شده در این خصوص ۶۷ هزار میلیارد ریال خواهد بود. علاوه بر آن صدور مجوزهای توسعه، بازسازی و نوسازی و تمدید پروانه بهرهبرداری و جواز تاسیس و معرفی واحدهای تولیدی برای اخذ تسهیلات بانکی نیز توسط مدیریت صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی قم انجام میشود.
لینک مطلب: | http://qomefarda.ir/News/item/52760 |