وی با اشاره به نقش بیبدیل اخلاص در اثرگذاری مداحی افزود: اخلاص یک کیمیا است؛ هرچه مداح از آن بیشتر بهرهمند باشد، بیانش در دل و جان مردم نفوذ بیشتری خواهد داشت.
مجاهدی در ادامه با تمجید از اشعار استاد غلامرضا سازگار عنوان کرد: ایشان از پیشتازان شعر ولایی در کشور هستند که عمر خود را بیوقفه وقف ترویج فرهنگ اهلبیت علیهمالسلام کردهاند.
وی با اشاره به نقش تربیتی سازگار در تربیت نسلهای مداح گفت: بسیاری از مداحان نامآشنا امروز، شاگردان استاد سازگارند و از بیان و مرام او درس آموختهاند که بیتردید، چنین خدمتی پاداشی عظیم در پیشگاه اهلبیت خواهد داشت.
این شاعر آئینی درباره شخصیت حاج رضا عاصی نیز گفت: ایشان از ستایشگران بیریا و مخلصی است که مدیحهسراییاش به دلیل اخلاص درونی، تار و پود وجود انسان را تحتتأثیر قرار میدهد.
وی با اشاره به ثبات قدم عاصی در مسیر اهلبیت علیهمالسلام افزود: استاد عاصی در طول ۶۰ سال خدمت به ساحت مقدس اهلبیت علیهمالسلام حتی دچار کوچکترین لغزش فکری یا رفتاری نشده و در مسئله تبری و تولی، نمونهای بینظیر به شمار میرود.
این شاعر برجسته آئینی کشور در بخش پایانی سخنان خود با اشاره به آسیبهای احتمالی در عرصه ستایشگری اهلبیت علیهمالسلام گفت: ما با افرادی که به نام نوآوری، سخنانی با رنگ و بوی بدعت گونه مطرح میکنند و با اصول مکتب تشیع همخوانی ندارد، همراه نیستیم.
وی تصریح کرد: متأسفانه در سالهای اخیر، در برخی اشعار، نشانههایی از غلو، مضامین شرکآلود و مطالب فاقد سند دیده میشود که این امر باروح تعالیم اهلبیت علیهمالسلام و مکتب تشییع در تضاد است.
پدر شعر آئینی کشور با تأکید بر ضرورت آموزش ستایشگران در محضر علمای دین افزود: مداحان و شاعران باید تربیتشده مکتب عالمان بزرگ دین باشند و از بهرهگیری از منابع ضعیف و بیاعتبار در سرودهها و مدیحهسراییها پرهیز کنند.
لینک مطلب: | http://qomefarda.ir/News/item/53558 |