در بهترین حالت شهردار آینده ۱۳ ماه فرصت فعالیت خواهد داشت و اگر قرار باشد مورد حمایت هر کدام از دو طرف باشد راه به جایی نخواهد برد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «قم فردا» امروز تلاش گروه ۷ نفره شورای اسلامی شهر قم برای انتخاب شهردار ناتمام ماند و کلاف پیچیده و سردرگم انتخاب شهردار پیچیدهتر از قبل شد.
چه خوب چه بد شورای شهر قم دو دسته شده و هر کدام دوست دارند نظر خودشان را بر کرسی بنشانند؛ اما راهحل چیست؟
در بهترین حالت شهردار آینده ۱۳ ماه فرصت فعالیت خواهد داشت و اگر قرار باشد مورد حمایت هر کدام از دو طرف باشد راه به جایی نخواهد برد بهطوری که بیش از آن که به دنبال توسعه شهر باشد باید ترکشهای این اختلاف را به جان بخرد.
در چنین شرایطی آیا بهتر نیست که شهرداری با رأی حداکثری انتخاب شود و برای رسیدن به این گزینه کمیتهای با حضور مساوی هر دو طرف تشکیل شود.
فضای غبارآلود موجود که نمونه کوچک آن را در نشست خبری دیدیم بههیچوجه بدون دخالت بزرگان از بین نمیرود و نیاز است که یکبار برای همیشه با ورود بزرگان شهر این اختلافات در جهت توسعه شهر از بین برود.
در هر دو سمت این ماجرا افرادی هستند که میتوان با پادرمیانی بزرگان شهر آنها را راضی کرد تا دست از این اختلافها بردارند و به سمت وحدت و انسجام حرکت کنند.
بر کسی پوشیده نیست که همه این افراد در هر دو سمت از نیروهای انقلابی و خدوم این شهر هستند و هر کدام پای آرمانها و میثاق خودشان در راستای پاکدستی و ولایتمداری باقدرت ایستادهاند.
ناگفته نماند که بدون شک و بدون هیچ تردیدی دود این اختلاف بر چشم شهروندان خواهد رفت و قطعاً در رأی آنها در انتخابات سال آینده تأثیرگذار خواهد بود و این موضوع نباید از چشم اعضای فعلی در هر دو طرف که جملگی اسب شان را برای انتخابات زین کردهاند، دور بماند.
در چنین شرایطی وفاق و همدلی میتواند جای کینه و کدورت را بگیرد و همه اعضا متحد به دنبال رفع مشکلات شهر باشند.
نویسنده: سیده زهرا موسوی
انتهای خبر /110