مرحوم درجاتی که پیش از مرگ دچار خونریزی داخلی، شکستگی از چندین ناحیه سر و بدن، افت شدید فشار خون و ضربان قلب، شکستگی گردن و مرگ مغزی شده بود؛ در اتاق عمل بیمارستان و پس از عملیات احیا به زندگی برنگشت تا با این مرگ غمانگیز و جانگداز حین مأموریت کاری، بار دیگر بیمبالاتی مسئولان فدراسیونهای ورزشی و کمیتههای برگزاری مسابقات را به رخ چشمهای همه ناظران بکشد.
عجیب و توهینآمیز آن که کوروش صبوریان، سرپرست فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی دقایقی پس از این حادثه تلخ، طی مصاحبهای مدعی شد که «عکاس حادثهدیده در پیست مجموعه آزادی با بیاحتیاطی به کنار پیست رفته بود» و «عکاسان خبرگزاریها در جای مخصوص خود مستقرند اما این عکاس از عوامل برگزاری مسابقات بوده و مرتکب این بیاحتیاطی شده است.»
نکته تلخ اینجاست که سرپرست موقت این فدراسیون در حالی مرحوم درجاتی را مسئول و مقصر حادثه مرگش میداند که جایگاه تصویربردار ویژه فدراسیون بدون حفاظ استاندارد طراحی شده. در حوالی پیست اتومبیلرانی مجموعه ورزشی آزادی نیز بیتوجهی به ابتداییترین اصول ایمنی دیده میشود و کسی هم برایش رعایت اصول ایمنی چندان مهم نیست.
نیوجرسیهای کنار پیست که مثلاً برای رعایت فاصله ایمنی تعبیه شده بودند هم بدون استفاده از تسمههای حفاظتی یا تشکهای ضربهگیر بودند تا آماتور بودن مسئولان برگزاری این مسابقه و سرپرست فدراسیون بیش از پیش نمایان شود. همین است که آقایان برای فرار از گناه و تقصیر خود، مرگ را به گردن متوفی میاندازند و میگویند مرحوم حواسش نبوده است!
با برپایی کمیته بررسی علل حادثه از سوی وزارت ورزش و جوانان و با حضور پلیس راهور، جای این امیدواری وجود دارد که مسببان اصلی حادثه مرگ پدر یک خانواده به سرعت و بدون تسامح معرفی شوند. شاید در پی این پیگیریها، برخی هم متوجه حرفهایی که زدهاند، بشوند و بدانند که قرار نیست مثل تصمیمگیریهای اشتباه ورزشیشان، مرگ را هم گردن دیگری بیاندازند.
منبع: راه دانا
لینک مطلب: | http://qomefarda.ir/News/item/53916 |