وی ادامه داد: شهید رئیسی از همان سالهای آغازین انقلاب اسلامی تا زمانی که به شهادت رسید همواره مسئولیتهای سخت را پذیرفته بود و اتفاقاً بسیاری از مسئولیتهایی را هم که میپذیرفت در زمانهایی بود که کمتر کسی حاضر به پذیرش آن بود خصوصاً در زمان ریاستجمهوری که دولت آقای روحانی بیشترین خسارتها را به کشور زده بود بهطوری که شاهد عقبماندگیهای اقتصادی بسیاری بودیم.
صادقینسب افزود: علاوه بر آن در اوج بیماری کرونا بودیم که دولت قبل در تأمین واکسن مانده بود، در چنین شرایطی ورد شهید رئیسی به دولت و رایزنیهای ایشان موجب شد که واکسن کرونا بهسرعت تأمین شود.
وی تأکید کرد: در اوج بحرانهایی که در آن مقطع وجود داشت شهید رئیسی خالصانه پایکار ایستاد و با تمام وجودش تلاش کرد تا بتواند هر کاری که از دستش بر میآید برای کشور و این مردم انجام بدهد.
کارشناس مسائل سیاسی ادامه داد: شهید رئیسی از این جنس انسانها بود، از جنس خدمت و مردمداری، در تمام دوران ریاستجمهوری مکرراً به سفرهای استانی میرفت و در بین مردم حاضر میشد.
وی تصریح کرد: همان طوری که بارها عنوان شده یکی از وظایف اساسی و مهم رئیسجمهور تقویت سرمایه اجتماعی است و این تقویت سرمایه اجتماعی یکی از ابعادش این است که مردم ببینند که رئیسجمهور صدای آنها را میشنود و در جمع آنها حاضر میشود.
این استاد دانشگاه عنوان داشت: شهید رئیسی همواره در بحرانها بود و مسئولیتهای سخت را میپذیرفت و در واقع مسئولیتپذیر بود؛ یعنی اگر یک مسئولیت سختی را ایشان قبول میکرد تا آخر پای آن میایستاد بهطوری که با تمام وجودش از آبرویش، مالش، جانش، وقتش و هر آنچه که داشت را تقدیم میکرد برای اینکه بتواند یک خدمت خالصانهای را به مردم ارائه کند.
وی ویژگیهای دولت رئیسی را مورد توجه قرار داد و گفت: دولت سیزدهم یک دولت شبه ائتلافی بود، دولتی بود که از بین جریانات مختلف اصولگرایی و انقلابی ایشان مجبور بود که نیروهای مختلف را در دولت خودش جای بدهد، اینطور نبود که تمام کسانی که در دولت بودند مثل ایشان فکر کنند.
کارشناس مسائل سیاسی به موضوع حذف ارز ترجیحی اشاره کرد و گفت: جراحی اقتصادی را به دولت ایشان تحمیل کردند؛ اما از آنجایی که شخصیت نجیبی داشت و به شدت معتقد بود که کشور نباید دچار چالش و درگیریهای شخصیتها و مقامات شود سعی میکرد که این ها را به دور از افکار عمومی حل و فصل کند.
وی تصریح کرد: نجابت و ولایتمداری ایشان بسیار مثالزدنی بود همواره در صحبتهای خودشان بیان میکرد که کاری انجام ندهیم که خلاف بیانات و رهنمودهای رهبری باشد.
صادقی نسب افزود: در برابر تهمتها و بدیهایی که در حق خودش میشد گذشت میکرد و هیچوقت پیگیری نمیکرد؛ اما اگر تعدی و اهانتی به مردم میشد ایشان تمامقد ظاهر میشد و از مردم دفاع میکرد.
وی ادامه داد: شهید رئیسی کارنامه درخشان یک خادم در تراز انقلاب اسلامی را از خودش به جای گذاشت و به قول رهبری انقلاب یک حدنصاب جدیدی را برای خدمتگزاری و خدمترسانی ثبت کرد.
کارشناس مسائل سیاسی تأکید کرد: شهید بزرگوار رئیسی یکی دیگر از مشخصات بسیار بارز و قابلتوجهی که داشت این بود که همواره تلاشش بر این بود که در مواجهه با مشکلاتی که برای سازمانش پیش میآید خودش مستقیماً بهعنوان نفر اول در خط مقدم حضور داشته باشد.
وی ابراز داشت: بسیاری از مدیرانی که ما داریم در مواجهه با مشکلات پشت دلایل و توجیهات مختلف پنهان میشوند؛ اما ایشان خودش مستقیم برای حل مشکل در پیشانی قرار میگرفت و به شدت پیگیر بود تا مشکل حل بشود.
این استاد دانشگاه افزود: به شدت پیگیر بود تا وعدههایی که میدهد عملیاتی شود و با تمام وجودش کار کرد و اگر زیرمجموعهاش هم کمکاری میکرد خودش به دنبال اصلاح و جبران بود.
وی بیان داشت: به هر حال شخصیت شهید رئیسی از آن دسته شخصیتهای معدودی است که ما در انقلاب اسلامی داشتیم، از جمله فرزندان انقلاب معدود بودند که این گونه مثل شهید بزرگوار حاجقاسم سلیمانی حتی مثل شهید بزرگوار جناب آقای امیر عبداللهیان وزیر امور خارجه ما درخشید.
صادقی نسب افزود: مأموریت ایشان بهنوعی وزیر امور خارجه جبهه مقاومت بود که ایشان این مأموریت را به بهترین شکل انجام داد و صحنههای بهیادماندنی از حضور خودش در وزارت امور خارجه به جای گذاشت.
وی ادامه داد: شهید بسیار نجیب و دوستداشتنی بود، شخصیتی بود که اصلاً به دنبال هیاهو نبود و خالصانه برای دولت جمهوری اسلامی و ملت ایران تلاش کرد به هر حال این شهدا خادمان حرم ایران بودند همانطور که به درستی نامگذاری شده برگرفته از همان جمله معروف شهید بزرگوار سردار حاجقاسم سلیمانی این ها شهدای حرم ما و شهدای حرم ایران بودند.
لینک مطلب: | http://qomefarda.ir/News/item/54007 |