printlogo


معاون سازمان جهاد کشاورزی قم خبر داد:
وضعیت مطلوب تولید گوشت مرغ در قم
وضعیت مطلوب تولید گوشت مرغ در قم
کد خبر: 54374
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: تولید و عرضه مستمر گوشت مرغ در قم با تلاش مرغداران استان روند بسیار خوبی دارد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «قم فردا»  منصور دیان اردستانی بیان کرد: طی یک‌ سال گذشته در زمینه مرغ گوشتی تعداد ۱۸۵ واحد به ظرفیت حدود سه‌ میلیون و ۸۵۰ هزار قطعه فعال بود که با فعالیت این واحدها، بخش عمده‌ای از نیاز مردم استان به گوشت مرغ تأمین شد.

وی با اشاره به وضعیت خوب و پایدار جوجه‌ریزی در واحدهای مرغداری استان، افزود: مجموع جوجه‌ریزی واحدهای مذکور، بیش از ۱۲ میلیون قطعه بوده است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قم همچنین با بیان این‌که وضعیت تولید گوشت مرغ در قم مطلوب است، ادامه داد: طبق محاسبه‌های انجام شده میزان کل تولید گوشت طیور در استان قم طی یک سال گذشته، ۲۵ هزار و ۸۱۱ تُن بود.

انتهای خبر/

 
لینک مطلب: http://qomefarda.ir/News/item/54374