به گزارش
پایگاه خبری تحلیلی قم فردا،
بارشهای سیل آسای از ابتدای سال ۹۸ در کشور موجب سیلابی شدن برخی از استانها و اختلال در زندگی مردم شده است.
معاون عملیات ناجا: مشکل خاصی در حوزه امدادی، امنیتی و انتظامی در مناطق سیلزده نداشتهایم
معاون عملیات نیروی انتظامی گفت: با پایش و رصد مؤثر و خوبی که طی چند روز گذشته از استان خوزستان و سایر استانهای سیلزده صورت پذیرفته مشکل خاصی در حوزه امدادی، امنیتی و انتظامی نداشتیم.
به گزارش تسنیم از اهواز، سردار حسین ساجدینیا بههمراه جمعی از مسئولان انتظامی نیروی انتظامی و خوزستان جهت پایش هوایی مناطق سیلزده مرزی از شهرستانهای خرمشهر و آبادان بازدید کردند.
وی در این بازدید اظهار داشت: هدف از پرواز پایش تصویری و هوایی مؤثر از مناطق سیلزده مرزی استان جهت خدمترسانی بهتر و برقراری امنیت خوب و پایدار در این مناطق است.
معاون عملیات ناجا با ابراز اینکه یک پایش تصویری خوب و مؤثر توسط پهپادهای هواناجای جمهوری اسلامی از نقاطی که دسترسی کمتری دارند صورت گرفته است، افزود: در تلاش هستیم که در حوزه امدادی، امنیتی، انتظامی، ترافیکی و امدادرسانی اقدامات خوب و مطلوبی به سیلزدگان انجام شود.
وی خاطرنشان کرد: نیروی انتظامی تمام امکانات خود را در اختیار سازمانهای امدادی قرار داده تا بتوانند سرویسدهی بهتری را به سیلزدگان داشته باشند.
فرمانده قرارگاه امام علی (ع) مستقر در خوزستان با تأکید بر اینکه مجموعه هواناجا اقدامات خوبی توسط بالگردها و پهپادها انجام داده است، افزود: با پایش و رصد مؤثر و خوبی که طی چند روز گذشته از استان خوزستان و سایر استانهای سیلزده صورت پذیرفته مشکل خاصی در حوزه امدادی، امنیتی و انتظامی نداشتیم.
سردار تنگسیری: قایقهای اِربُد نیروی دریایی سپاه در آبهای کمعمق مستقر شدند
فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: به تناسب با کاهش آب در منطقه قایقهای اِربُد در منطقه مستقر شدند.
به گزارش تسنیم، سردار علیرضا تنگسیری در رابطه با آخرین اقدامات صورتگرفته در بحران سیل اظهار داشت: از ابتدای شروع سیل نیروهای ما در منطقه مستقر شدند و درگیر سیل شدیم و در مجموع دیگر مناطق ۲، ۳، ۴ و پایگاه امامت نیز درگیر کرده و ۴ محور سوسنگرد، حمیدیه و کارون و محور اصلی اهواز را تعریف کردهایم.
وی افزود: در حال حاضر ۳۰۳ فروند شناور که از این تعداد ۱۰۷ بسیج دریایی است که اخیراً این را تشکیل دادهایم که جوانان باغیرت داوطلب شدند و از این آمار ۸۹ نفر از اهلسنت هستند و از شهرهای جنوبی برای کمک به سیلزدهها آمدند.
فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران عنوان کرد: یک بیمارستان صحرایی کامل در یادمان شهدای هویزه برپا شد که ۱۱ تخصص در بیمارستان مستقر و یک اورژانس سیار در روستای سیدسلمان که قبلاً زیر آب بوده نیروها در حال خدمترسانی هستند.
سردار تنگسیری با اشاره به اینکه بهتناسب کاهش آب در منطقه، قایقهایی برای عمق کم استفاده میشود تصریح کرد: قایقهای اِربُد که از ۱۰ سانت آب عبور میکنند و پروانه هوایی دارند در منطقه استفاده کردهایم.
وی تصریح کرد: در ملاثانی شناورهای بزرگ با ۱۲ متر طول که میتواند امکانات مردم را منتقل کنند در منطقه مستقر شدند.
فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران بیان کرد: انصافاً یک سری اعمال ایثارگرانه از هموطنان دارند که باعث شرمندگی میشود.
بازدید هوایی آیتالله موسویجزایری از مناطق سیلزده خوزستان
به گزارش تسنیم، آیتالله سید محمدعلی موسوی جزایری نماینده خوزستان در مجلس خبرگان رهبری در یک بازدید هوایی از مناطق سیلزده بازدید کرد.
۱۱ استان درگیر سیل و آبگرفتگی/امدادرسانی به ۱۴ هزار نفر
رئیس سازمان امداد و نجات، گفت: امدادرسانی در خراسان جنوبی و رضوی، سیستان و بلوچستان، فارس، کرمان و هرمزگان، همچنان ادامه دارد.
مرتضی سلیمی، در گفتگو با خبرنگار مهر، در تشریح عملیات سیل و آبگرفتگی از ٢٤ لغایت ٢٧ فروردین ۹۸، اظهار کرد: ١١ استان ایلام، خراسان جنوبی، رضوی و شمالی، زنجان، سیستان و بلوچستان، فارس، کرمان، گلستان، هرمزگان و یزد، درگیر سیل و آبگرفتگی هستند.
وی افزود: در ١٠٥ شهر و روستا عملیات امداد و نجات انجام شده و به ١٤١٠٢ نفر امدادرسانی شده است.
رئیس سازمان امداد و نجات هلال احمر با اشاره به دیگر جزئیات عملیاتهای امداد و نجات گفت: برای ٢٨٨٩ نفر اسکان اضطراری ایجاد شده و ۱۴۳ نفر را به مناطق امن انتقال داده اند.
سلیمی تصریح کرد: از ۴۰۲ منزل مسکونی تخلیه آب انجام شده و ۱۶ دستگاه خودرو از مسیر سیلاب رها شدند.
وی گفت: امدادرسانی در خراسان جنوبی و رضوی، سیستان و بلوچستان، فارس، کرمان، هرمزگان همچنان ادامه دارد.
انتهای پیام/