پس از این گفتگو گمانه زنی درباره سرمربی تیم ملی به اوج رسید و در کانالها و شبکههای خبری غیر رسمی، اسمهایی مثل مارک ویلموتس، سرمربی سابق تیم ملی بلژیک، هروه رنار سرمربی مراکش، دیک ادووکات، سرمربی سابق تیم ملی هلند، الکس نوری، سرمربی سابق وردربرمن و... شنیده شد که البته فدراسیون مثل همیشه بدون واکنش و صم و بکم این امواج خبری را نظاره می کند!
جالب اینکه دقایقی پیش تغییر در صفحه ویکی پدیای ویلموتس توسط یکی از خبرگزاری ها بدل به خبری شد که حاصل آن گیج تر شدن هواداران فوتبال ایران بود. در ویکی پدیای ویلموتس سمت او سرمربی تیم ملی ایران عنوان شده که با توجه به دسترسی کاربران به این دانشنامه اینترنتی و امکانی که برای ویرایش وجود دارد، نمیتوان به آن استناد کرد.
اگر آنطور که مهدی تاج گفته، سرمربی تیم ملی تا 48 ساعت آینده معرفی شود، این مساله بدان معناست که خبرنگاران سایتهای خبری این هفته تعطیلی ندارند، به خصوص اگر قرار باشد موضوع حضور سرمربی آینده تیم ملی و حضور در فدراسیون برای عقد قرارداد با پوشش خبری همراه باشد. البته این را هم باید در نظر داشت که باز هم ممکن است این مساله به تاخیر بیفتد، کما اینکه از اواخر اسفند تا به امروز موضوع معرفی سرمربی تیم ملی هفته به هفته به تعویق افتاده است.
در نهایت فدراسیون فوتبال امیدوار است نامی که آن را به عنوان سرمربی انتخاب میکند، مقبولیتی در اندازه کارلوس کیروش داشته باشد. این را هم باید در نظر داشته باشیم که محدودیت های مالی و البته نبود شرایط پرداخت آسان پول روی انتخاب گزینه نهایی تاثیرگذار است، به خصوص اینکه این مربیان به طرق مختلف از مشکلات و مصائب کار در ایران باخبر میشوند. همین علت مخفیکاری شدید فدراسیون هم هست. فدراسیونی که با رازداری عجیب خبر گزینه نهایی را از همه پنهان کرده است. بعنوان یک خبرنگار باور کنید کار سادهای نیست؛ در فوتبال ایران خبرها همیشه زودتر از اعلام رسمی لو میروند!
لینک مطلب: | http://qomefarda.ir/News/item/7938 |