رئیس هیأت ورزش‌های همگانی قم مطرح کرد:

ترویج ورزش همگانی هدف اصلی هیأت ورزش‌های همگانی

رئیس هیأت ورزش‌های همگانی استان قم با اشاره به ترویج ورزش همگانی بین افراد جامعه، گفت: تمام تلاش خود را در جهت همگانی کردن و ترویج فرهنگ ورزش همگانی برای خانواده‌ها و افراد جامعه به کار می‌گیریم.

حسین رضا یوسفی در گفتگو با خبرنگار گروه ورزش پایگاه خبری تحلیلی «قم فردا» با اشاره به عملکرد هیأت ورزش‌های همگانی در سال گذشته اظهار داشت: در سال ۱۴۰۳ هیأت ورزش‌های همگانی استان قم تعداد ۳۲ جشنواره ورزشی مناسبتی در مرکز استان و شهرستان‌ها از قبیل رویداد میدی المپیک جشنواره دوقلوها هفته تربیت‌بدنی، دو رویداد ابداعی شامل رویداد گیم تایم در حوزه‌های بازی‌های فکری که برای اولین‌بار در استان قم بود که با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم و با حضور ورزشکارانی از شهرهای اطراف برگزار شد و رویداد دیگر ورزش رایگان برای کودکان با نیاز ویژه در ورزشگاه انقلاب برگزار گردید.
وی با اشاره به برگزاری همایش‌های مختلف توسط هیأت بیان داشت: تعداد ۱۰۰ همایش پیاده‌روی در مرکز استان و شهرستان‌ها به‌صورت سه روز در هفته در مناسبت‌های مختلف از قبیل روز دانش‌آموز، روز دانشجو و روز معلم و همچنین با مشارکت ارگان‌های مختلف نظیر شرکت گاز، کانون وکلا، طلاب و ناجا نیز برگزار شد.
رئیس هیأت ورزش‌های همگانی قم با اشاره برگزاری مسابقات ورزشی در استان گفت: تعداد ۱۰ مسابقه ورزشی در مرکز استان و شهرستان‌ها از قبیل فریزبی، یوگا، ثبت رکورد، نی فوتبال و همچنین همایش پیاده‌روی با حضور وزیر ورزش و رئیس فدراسیون ورزش‌های همگانی و یک هزار بانوی ورزشکار از سراسر کشور بود که به‌صورت پخش زنده از شبکه سه برنامه صبح و نشاط برگزار شد.

وی با اشاره برنامه‌های فرهنگی این هیأت افزود: به مناسبت دهه کرامت تعداد دو جشنواره بین‌المللی و بین‌نسلی که شامل گروه پدر و کودک و گروه مادر و پدر و کودک بود و همین‌طور از نیمه دوم سال با در دستور کار قراردادن سه‌شنبه‌های سالمندی، در خانه‌های سالمندان ورزش را به‌صورت رایگان توسط مربیان مجرب برای آنها برگزار کردیم.
یوسفی با اشاره به ترویج ورزش همگانی در جامعه خاطرنشان کرد: تعداد ۳۴ پایگاه ورزش صبحگاهی و عصرگاهی در مرکز استان و شهرستان‌ها برای بانوان و آقایان دایر شد و با ۱۱ ارگان مختلف تفاهم‌نامه برای توسعه ترویج ورزش‌های همگانی در سطح استان در شهرستان‌ها منعقد گردید و ان‌شاءالله به‌عنوان چشم‌انداز برای سال پیشرو تصمیم به افزایش پایگاه‌های ورزش‌های صبحگاهی و عصرگاهی به حدود ۶۰ مرکز را داریم.
وی با اشاره به برنامه‌های دیگر در جهت ترویج ورزش همگانی بین افراد جامعه تصریح کرد: برای ترویج فرهنگ ورزش همگانی بین عموم مردم جامعه سعی می‌کنیم به‌صورت مدون و دائم با همکاری کمیته پیاده‌روی به‌صورت هفتگی برای عموم مردم در اقصی‌نقاط شهر و شهرستان‌های اطراف همایش‌های پیاده‌روی داشته باشیم و ان‌شاءالله تمام تلاش خود را در جهت همگانی کردن و ترویج فرهنگ ورزش همگانی برای خانواده‌ها و افراد جامعه به کار می‌گیریم.

خبرنگار: محمدعلی رجبی
انتهای خبر /150
http://qomefarda.ir/53438
اخبار مرتبط

نظرات شما