عضو شورای اسلامی شهر قم:

شهید رئیسی خود را خادم مردم می‌دانست

عضو شورای اسلامی شهر قم گفت: در سفرهای استانی شهید رئیسی به استان قم از نزدیک شاهد خصوصیات ایشان بودیم، ایشان خود را خادم مردم می‌دانست و در مقابل مردم متواضع بود.

معصومه آمره ضمن گرامیداشت یاد شهدای خدمت و شهید جمهور در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «قم فردا»  اظهار داشت: آیت‌الله رئیسی از یک‌سو فقیهی برجسته و از سوی دیگر مدیری جهادی و مردمی بودند خاطره اخلاق‌مداری و اخلاص ایشان همیشه در عرصه مدیریتی کشور باقی خواهند ماند و هرکس با ایشان کار می‌کرد، احترام عمیق‌تری برایش قائل می‌شد.
وی بیان داشت: در سفرهای استانی ایشان به استان قم از نزدیک شاهد خصوصیات ایشان بودیم، ایشان خود را خادم مردم می‌دانست شهید رئیسی در سفرهای استانی‌اش بدون تشریفات خاص با مردم دیدار می‌کرد، پای درد دل آن‌ها می‌نشست و مشکلات را مستقیم از زبان خود مردم می‌شنید مردم هیچ‌گاه احساس نمی‌کردید با رئیس‌جمهور یا یک مقام بلند طرف هستید.
عضو شورای اسلامی شهر قم تصریح کرد: در منش مدیریتی ایشان می‌توان مشاهده کرد که اهل ملاحظه‌کاری سیاسی نبود و وقتی می‌دید حقی ضایع شده یا مشکلی در کشور وجود دارد، بی‌توجه به فشارها یا مخالفت‌ها، تصمیم درست را می‌گرفت. این شجاعت از ایمان عمیق و باور به مسئولیت الهی‌ سرچشمه می‌گرفت.
آمره یادآور شد: در دوران ریاست قوه قضائیه، شهید رئیسی با تمرکز ویژه بر مبارزه با فساد اقتصادی و اداری، جایگاه ویژه‌ای برای عدالت‌طلبی در مدیریت قائل بود.
عضو شورای اسلامی شهر قم اضافه کرد: شهید حاج‌قاسم سلیمانی و شهید آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی هر دو از مکتب امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری برخاسته بودند، این مکتب، مکتب اخلاص، خدمت بی‌منت به مردم، و مجاهدت در راه خداست. هم سردار سلیمانی و هم شهید رئیسی، دغدغه‌مند عزت اسلام، وحدت امت و پیشرفت کشور بودند.
وی خاطرنشان کرد: هر دو شخصیت در میدان عمل بسیار فروتن، پرکار و مردمی بودند. حاج‌قاسم در میدان جهاد با دشمنان اسلام و شهید رئیسی در میدان خدمت و عدالت‌خواهی در داخل کشور وجه اشتراک اصلی‌شان در تبعیت کامل از ولی‌فقیه و عمل به تکلیف الهی بود، آن‌ها نگاهشان به مسئولیت، نگاهی از جنس امانت‌داری و بندگی بود، نه کسب قدرت و معتقد بودند راه خدمت فقط در ریاست‌جمهوری یا مدیریت کلان نیست.
آمره اضافه کرد: هر کسی در جایگاه خودش می‌تواند خادم مردم باشد؛ یک معلم با آموزش خوب، یک کارمند با احترام به ارباب‌رجوع، یک جوان با کمک به همسایه یا سالمند، حتی یک دانش‌آموز با نیت پاک و تلاش در درس. مهم نیت و اخلاص در عمل است.
عضو شورای اسلامی شهر قم تصریح کرد: شهادت ایشان، ضایعه‌ای سنگین و فقدانی جبران‌ناپذیر برای ملت ایران، نظام اسلامی و تمامی دلسوزان انقلاب است‌.

انتهای خبر/170


 
http://qomefarda.ir/53913
اخبار مرتبط

نظرات شما