نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی مطرح کرد:

آشکارشدن جهانی حقانیت ایران در جنگ ۱۲ روزه

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه جنگ ۱۲ روزه همچون روز عاشورا بود گفت: همان‌طور که امروز حقانیت کربلا و راه سیدالشهدا در سراسر جهان آشکار شده است در جنگ ۱۲ روزه هم حقانیت ایران بر همگان مشخص شد. 

حجت‌الاسلام والمسلمین مجتبی ذوالنور در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «قم فردا» اظهار داشت: شهادت در هر زمان و در هر مکان بدون ارتباط با عاشورا نیست.

وی بیان داشت: حضرت اباعبدالله الحسین (ع) فرمودند کل یوم عاشورا و کل ارض کربلا هر اقدام شهادت‌طلبانه و هر کار جهادی و تقابلی که با ظلم و ستم نظام سلطه در دنیا رخ دهد آن عمل و آن روز عاشورایی است و هر نقطه‌ای که چنین اقدام جهادی در آن صورت بگیرد قطعه‌ای از کربلا است. 

 نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: حضور مردم در تجمع‌ها راهپیمایی‌ها و تشییع شهدا نیز برگرفته از همان رسالت عاشورایی و کربلایی ملت است. 

ذوالنور تصریح کرد: در روز عاشورا اقلیت حق در مقابل اکثریت باطل قرار داشت امام حسین (ع) و یارانش در محاصره بودند در ۱۲ روز جنگ تحمیلی هم مشاهده کردیم آمریکا، اروپا و نظام سلطه در ابعاد مختلف مالی، اطلاعاتی، سیاسی، امنیتی، تجهیزاتی و تسلیحاتی دشمن ما را حمایت و پشتیبانی می‌کردند، و در این تقابل جمهوری اسلامی ایران و ملت ایران مانند سیدالشهدا و یارانش تنها ایستاده بودند

 
نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: در کربلا دل‌ها با امام حسین (ع) بود؛ اما شمشیرها علیه امام حسین (ع) بود امروز هم ما شاهد هستیم در همه دنیا دل‌های بیدار، وجدان‌های آگاه، آزادگان جهان، مظلومان دنیا از عمل جمهوری اسلامی ایران خوشحال هستند و دعاگوی رزمندگان ایران هستند و به آن افتخار می‌کنند.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: و این حمایت ملت‌های جهان فقط اختصاص به لبنان، سوریه، یمن و عراق ندارد؛ بلکه ما شاهد هستیم امروز در کف خیابان‌های آمریکا و در کف خیابان‌های کشورهای اروپایی در انگلیس، فرانسه و آلمان در کنار عکس شهدای مظلوم غزه و پرچم فلسطین پرچم جمهوری اسلامی ایران برافراشته است و مردم به نفع جمهوری اسلامی ایران شعار می‌دهند. 

وی عنوان داشت: با بررسی منطقی مشاهده می‌کنیم که حق‌طلبی که در جبهه ما بود همان حق‌طلبی روز عاشورا است تسلیم‌ناپذیری در مقابل ظلم همان ویژگی است که در این ۱۲ روز آن را مشاهده کردیم، همان‌طور که امروز آزادگی و حق بودن کربلا و عاشورا در سراسر جهان‌گسترش پیدا کرده حقانیت ایران در جنگ ۱۲ روزه هم اثبات شده و در آینده ابعاد بیشتر آن آشکار خواهد شد.

ذالنور اضافه کرد: آنجایی که امام حسین (ع) فریاد می‌زد هیهات من الذله برای جنگ ۱۲ روزه هم مقام معظم رهبری و مردم هم همین شعار را فریاد زدند که شهادت را می‌پذیرند و در مقابل ندای تسلیم دشمن جواب دندان‌شکن دادند. 

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی بیان داشت: اگر بخواهیم تشابه ۱۲ روز جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی علیه ملت ایران را با روز عاشورا و کربلا بیان کنیم چندین کتاب خواهد شد.

انتهای خبر/۱۷۰

 
http://qomefarda.ir/54646
اخبار مرتبط

نظرات شما