تیتر
سرویس
از تاریخ
تا تاریخ
کلید واژه

قم فردا از نهضت احیای نان کامل در کشور گزارش می دهد؛
طرح نهضت احیای نان کامل در کشور با استفاده از آرد کامل که برای جلوگیری از بیماری‌های دیابت، چربی مضر بدن و مشکلات دستگاه گوارشی آغاز شده است.
مدیرکل غله:
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی قم گفت: به‌منظور کمک به افزایش سطح سلامت بیماران، اجرای طرحی را در دستور کار داریم که بر اساس آن، نان کامل (درصد سبوس بالا) ‌ در نانوایی بیمارستان شهید بهشتی قم پخته شده و سپس میان مراکز درمانی استان توزیع می‌شود.
با ۲۰ غرفه؛
نمایشگاه امنیت غذایی و غذای سالم در معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی قم آغاز به کارکرد.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی قم:
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی قم گفت: عرضه نان کامل در ۳۰ واحد نانوایی قم با هدف ارتقا سلامت مردم دنبال می‌شود.
مدیرکل غله قم:
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی قم گفت: از سال ۱۴۰۰ موضوع افزایش عرضه نان کامل در این استان را به عنوان راهبردی مهم در ارتقا سلامت مردم دنبال می‌کنیم و اکنون ۳۰ واحد نانوایی در قم این نوع نان را ارائه می‌کنند.
با ترویج نان کامل صورت گرفت؛
مدتی است تولید نان کامل(دارای سبوس بالا) به دلیل مزایایی که برای سلامتی دارد، به‌صورت جدی در کانون توجه مسئولان حوزه آرد و نان قم قرارگرفته و آنان تلاش می‌کنند با گسترش نانوایی‌های عرضه‌کننده نان کامل و تشویق مردم به استفاده از این نوع نان، میزان شیوع بیماری‌های گوارشی در استان را کاهش دهند.
مدیرکل غله قم:
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی قم گفت: با اقدام‌های صورت‌گرفته، همواره سطح ذخیره گندم در این استان در شرایط مطلوب و مطمئنی است و می‌توان با استفاده از آن، نیاز چند ماه مردم قم به این محصول را تامین کرد.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی قم گفت: طرح عرضه نان کامل با سبوس گیری هفت درصد با همکاری اتحادیه نانوایان، فرمانداری و مجموعه‌های زیربط در پنج واحد انجام می شود.