رییس سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: با مشارکت بخش خصوصی ظرفیت تولید سالانه محصولات مرتبط با شیلات در قم از ۲ هزار تُن فراتر رفت و این آمار همچنان رو به افزایش است.
رییس سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: در حال حاضر در این استان با بیش از ۵۲ تُن گوشت ماهیان خاویاری رتبه ششم در تولید این محصول و رتبه هفتم کشور در تولید خاویار پرورشی را به خود اختصاص دادهاست.
خلیج گواتر که در جنوب شرقیترین قسمت استان سیستان و بلوچستان قرار دارد، میزبان ماهیگیران و مرغان دریایی زیادی است که روزی خود را از این خلیج تامین میکنند.