مدیرکل غله و خدمات بازرگانی قم با اشاره به این که نانواییهای فعال در استان ساعت کاری مشخصی دارند که باید رعایت شود، گفت: هر واحد نانوایی در هر ماه ۲ روز استراحت دارد و اگر بیش از این مقدار نانوایی تعطیل شود، تخلف است.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی قم گفت: نانواییهای فعال در استان قم در هر ماه بهطور میانگین به ۱۲ هزار تُن آرد برای پخت نان مصرفی مردم استان نیاز دارند که اداره کل غله و خدمات بازرگانی قم این میزان آرد را با توجه به سهمیههای تعیین شده برای آنها تامین میکند و در این زمینه کمبودی وجود ندارد.