سخنگوی شورای نگهبان:

تعویق انتخابات شوراها تأیید شد

سخنگوی شورای نگهبان اعلام کرد که ابهامات شورای نگهبان درباره تعویق ۱۰ماهه انتخابات شوراها برطرف شده و این مصوبه از نظر این شورا مشکلی ندارد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «قم فردا»  هادی طحان نظیف سخنگوی شورای نگهبان، با اشاره به بررسی طرح اصلاح قانون تشکیلات، وظایف و انتخابات شورای اسلامی کشور و انتخابات شهرداران، اعلام کرد که ابهامات شورای نگهبان درباره تعویق ۱۰ماهه انتخابات شوراها برطرف شده و این مصوبه از نظر شورای نگهبان مشکلی ندارد.

 وی افزود که این مصوبه شامل موارد دیگری مانند تعیین شرایط برای شهرداران و دهیاران نیز هست که برخی ایرادات جزئی در آنها وجود دارد و امیدوار است مجلس این موارد را اصلاح کند.

 طحان نظیف تأکید کرد که نظر هیئت عالی نظارت بر حسن اجرای سیاست‌های کلی نظام درباره این مصوبه هنوز دریافت نشده است.

 وی در پاسخ به سؤال درباره تأثیر تعویق انتخابات شوراها بر انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان، توضیح داد که بر اساس قانون، انتخابات میان‌دوره‌ای باید همراه با یک انتخابات سراسری دیگر برگزار شود؛ بنابراین، با تعویق انتخابات شوراها، انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس و خبرگان نیز عملاً متوقف خواهد شد تا زمان برگزاری انتخابات اصلی شوراها فرابرسد.




انتهای خبر /

 
منبع:تسنیم
http://qomefarda.ir/53023
اخبار مرتبط

نظرات شما