معاون فنی اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان قم مطرح کرد:

ورود ۸۵ میلیون خودرو در سال ۱۴۰۳ به قم

معاون فنی اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان قم با اشاره به اینکه بیشترین تردد در آزادراه تهران به قم بوده است، گفت: سال گذشته ۸۴ میلیون و ۸۲ هزار دستگاه خودرو به استان قم وارد شده است.

محمدرضا زیدآبادی در گفتگو با خبرنگار «قم فردا» با اشاره به اهمیت سامانه‌های هوشمند کنترل جاده‌ها، اظهار داشت: سامانه‌های هوشمند جاده‌ای در کنترل، پایش و هدایت ترافیک‌های جاده‌ای از اهمیت و نقش مؤثری برخوردار هستند.

 وی ادامه داد: در همین راستا هر ساله استان متناسب با نیاز خود اقدام به‌روزرسانی و تکمیل نیازهای خود در این جهت می‌کند.

معاون فنی اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان قم با اشاره به تعداد سامانه‌های موجود در راه‌های استان، گفت: ۴۱۹ دستگاه سامانه هوشمند در این مرکز فعال هستند که از این تعداد، ۸۶ دستگاه سامانه ترددشمار جاده‌ای است.

 وی اضافه کرد: همچنین ۷۵ دستگاه دوربین ثبت تخلف، ۳۱ دستگاه دوربین نظارت تصویری، ۴ دستگاه سامانه عکس‌برداری ثابت، ۴ دستگاه تابلوی پیام متغیر، یک دستگاه دوربین ترددشمار و یک دستگاه سامانه توزین در حال حرکت در طول راه‌های استان مستقر هستند.

 زیدآبادی در ادامه با اشاره به تعداد ترددهای سال گذشته در محورهای استان، بیان کرد: سال گذشته ۸۴ میلیون و ۸۲ هزار دستگاه خودرو به استان قم وارد شده است که این تعداد افزایش ۱.۵ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۲ را نشان می‌دهد.

 وی اضافه کرد: از این تعداد ۱۲ میلیون و ۴۳۹ هزار دستگاه، متعلق به وسایل نقلیه سنگین بوده است که نسبت به سال ۱۴۰۲ افزایش ۱۵ درصدی را ثبت کرده است.

 معاون فنی اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان قم با اشاره به ترددهای محورهای استان، عنوان کرد: بیشترین تردد خودرو در آزادراه تهران قم با تعداد ۲۰ میلیون و ۵۲۷ هزار دستگاه خودرو و کمترین تردد در محور دستجرد - سلفچگان با ۸۰۳ هزار و ۵۶۰ دستگاه خودرو در سال ۱۴۰۳ ثبت شده است.

 وی خاطرنشان کرد: سرعت متوسط ثبت شده خودروها در طول راه‌های استان طی سال ۱۴۰۳، قریب به ۸۵ کیلومتر در ساعت بوده است.


انتهای خبر /160

 
http://qomefarda.ir/53243
اخبار مرتبط

نظرات شما