رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم مطرح کرد:

سیاست‌گذاری تبلیغ بین‌الملل در یک مجموعه واحد

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: اگر تبلیغ بین‌الملل در یک جا متمرکز می‌شد و سپس تقسیم کار صورت می‌گرفت، خروجی آن خیلی بهتر از چیزی بود که الان وجود دارد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «قم فردا» به نقل از  روابط‌عمومی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، جمعی از تشکل اساتید زبان‌دان سطوح عالی حوزه‌های علمیه با آیت‌الله حسینی بوشهری دیدار کردند.
رئیس جامعه مدرسین با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه تبلیغ بین‌الملل ابراز داشت: تا کنون چنین مجموعه‌ای که متشکل از اساتید زبان‌دان سطوح عالی حوزه باشد، نداشته‌ایم.
هر چه بنیه علمی مبلغین بین‌الملل بیشتر باشد، اثرگذاری آن نیز بیشتر است
وی با اشاره به اینکه هر چه بنیه علمی مبلغین بین‌الملل بیشتر باشد، اثرگذاری آن نیز بیشتر است، افزود: گاهی اوقات افراد ابزار انتقال پیام یعنی زبان خارجی را دارند، اما محتوای لازم را ندارند. هر کدام از عزیزان باید خود را در رشته‌ای که بیشتر تسلط دارد عرضه کند تا در پاسخگویی به شبهات دچار مشکل نشود.
امام‌جمعه قم با اشاره به تعدد و پیچیدگی شبهاتی که امروزه در جهان نسبت به اسلام و تشیع وجود دار، تأکید کرد: باید علاوه بر تقویت آشنایی با زبان، خود را بر محتوا نیز مسلط کنید.
وی ضمن تقدیر از عملکرد جهادی و خودجوش این تشکل تازه‌تأسیس بیان داشت: وقتی همت و اراده فقط برای خدا باشد و چیز دیگری به جز تبلیغ دین خدا مدنظر نباشد، تردید نکنید که کار شما به لطف و عنایت الهی توسعه و گسترش پیدا می‌کند.
نایب‌رئیس مجلس خبرگان رهبری خواستار تمرکز تبلیغ بین‌الملل در یک مرکز شد و تصریح کرد: اگر تبلیغ بین‌الملل در یک جا متمرکز می‌شد و سپس تقسیم کار صورت می‌گرفت، خروجی آن خیلی بهتر از چیزی بود که الان وجود دارد.
نشست هم‌افزایی و هماهنگی مجموعه‌های حوزوی فعال در عرصه تبلیغ بین‌الملل برگزار خواهد شد
گفتنی است؛ به پیشنهاد آیت‌الله حسینی بوشهری و به‌منظور هم‌افزایی و استفاده از ظرفیت اساتید زبان‌دان سطوح عالی حوزه‌های علمیه قرار شد جلسه‌ای به میزبانی جامعه مدرسین و با حضور اساتید و مسئولین نهاد‌های حوزوی فعال در زمینه اعزام مبلغ به خارج از کشور برگزار شود.
همچنین شایان‌ذکر است در ابتدای این دیدار، هفت نفر از اساتید، گزارشی از روند تشکیل، آسیب‌ها، موانع، نیاز‌ها و ظرفیت‌های موجود ارائه کردند.
لزوم معرفی شیعه در جهان از منظر امامین انقلاب، فعالیت‌های ضد تبلیغی دشمنان اسلام بر علیه تشیع، علاقه مردم دنیا به تشیع واقعی، مشکلات مالی، سابقه بین‌المللی و توانمندی‌های اساتید فعال در این تشکل و اهمیت ایجاد چهره‌های بین‌المللی برای معرفی شیعه در سطح جهانی، از جمله محور‌های گزارش‌های ارائه شده در این دیدار بود.

انتهای خبر /

 
http://qomefarda.ir/53625
اخبار مرتبط

نظرات شما