رئیس شورای اسلامی شهر قم:

گزینه بومی برای شهرداری قم اولویت است

رئیس شورای اسلامی شهر قم گفت: یکی از اولویت‌های انتخاب شهردار بومی‌گزینی است که باید شاخص‌های مختلف را داشته باشد و بر اساس قانون جدید عمل خواهد شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «قم فردا»، روح‌الله امرالهی در نشست خبری که به مناسبت روز شوراها در سالن جلسات شورای اسلامی شهر قم برگزار شد در پاسخ به پرسش خبرنگار ما در خصوص کمبود پارکینگ‌های سطح شهر قم اظهار داشت: یکی از نقدهایی که به شهرداری همواره داشتیم موضوع پارکینگ بود، پارکینگ نیاز به تملک دارد البته تملک‌هایی که انجام شده بود؛ اما به سرانجام نرسیده بود.
کمبود پارکینگ در قم
وی ادامه داد: پارکینگ خیابان آذر، پارکینگ خیابان امام خمینی (ره)، پارکینگ بسط شرقی و پروژه شهید کاظمی که یک دهه مشکلات حقوقی داشته که هنوز حل نشده از جمله این پروژه‌ها بوده که هنوز به سرانجام نرسیده است.
رئیس شورای اسلامی شهر قم با اشاره به اینکه مسئله پارکینگ یکی از اولویت‌های شهر است تصریح کرد: بارها موضوع پارکینگ در تفریغ‌ها مطرح و پرسش شده است و این موضوع را در هشت سال گذشته بارها به شهرداری تذکر دادیم.
امرالهی در پاسخ به پرسش دیگر خبرنگار ما در خصوص انتخاب شهردار بعدی، خاطرنشان: یکی از اولویت‌های انتخاب شهردار بومی‌گزینی است که باید شاخص‌های مختلف را داشته باشد و بر اساس قانون جدید عمل خواهیم کرد البته منعی برای انتخاب گزینه غیربومی وجود ندارد.
بررسی گزینه‌ای شهرداری قم غیرعلنی خواهد بود
وی عنوان داشت: چندین ماه است مسئله انتخاب شهردار جدید را در حال پیگیری هستیم در ابتدا ۲۹ گزینه توسط اعضای شورای شهر قم پیشنهاد شد و در نهایت به ۱۰ گزینه رسیدیم که در حال بررسی و مصاحبه هستیم، بررسی گزینه‌ها به‌صورت غیرعلنی خواهد بود تا اعضا بتوانند به‌راحتی گزینه‌های مورد نظر را بررسی کنند و خدشه‌ای به اعتبار گزینه‌های مورد نظر در میان عموم مردم وارد نشود؛ چون ممکن است مطالب زیادی بیان شود که بعدها تکذیب شود.
امرالهی تأکید کرد: برای انتخاب شهردار چند مرحله وجود دارد گزینه‌ای که حاضر باشد شهردار قم باشد گزینه‌ای که شورای شهر ایشان را انتخاب کند و در نهایت که شهردار انتخاب شد اعضا بعد از آن هم می‌تواند به آن نقد داشته باشند.
وی اضافه کرد: سه دوره بازنشستگی شهردار سابق تمدید شد چهار سال منتقدان با ایشان همکاری کردند و در نهایت استعفا دادند.
۵۰ هزار میلیارد برای ساماندهی هسته مرکزی شهر قم نیاز است 
رئیس شورای اسلامی شهر قم گفت: برای پروژه‌های هسته مرکزی قم باید از ظرفیت‌های شهری استانی و ملی استفاده شود، حدود ۵۰ هزار میلیارد تومان نیاز است تا هسته مرکزی و پیرامونی حرم حضرت معصومه سلام الله علیها به کمال برسد.
وی تصریح کرد: هیچ شهری مانند قم نیست در هر هفته حداقل سه مراسم مذهبی، فرهنگی و ملی انجام می‌شود و مهمانان زیادی در قم حضور پیدا می‌کنند. ظرفیت قم قابل‌توسعه است تجمع و برنامه‌های خاصی که در قم صورت می‌گیرد مردم‌ از مسئولان جلوتر هستند و از استان‌های دیگر نیز در این برنامه ها حضور پیدا می‌کنند، امیدواریم در حمل و نقل انبوه از جمله مترو و اتوبوس و همچنین پارکینگ اتفاقات بهتری در سال جاری رخ دهد.
همچنین حسین صابری در این نشست خبری اظهار داشت: سامانه مردمی گزارش‌های مردمی در خصوص تحقیق و تفحص راه‌اندازی شده است و در این مدت حدود ۱۰۰ گزارش مردمی به شورا رسیده است.
بودجه ذیل برنامه است تا به نتیجه برسد
حجت‌الاسلام مرتضی استقامت نیز بیان داشت: رویکرد کارها باید اولویت‌بندی شوند تا منتهی به وضعیت مطلوب شود بودجه ذیل برنامه است تا به نتیجه برسد، پنج رویکرد در کمیسیون خدمات شهری در حال پیگیری است از جمله‌ رویکرد ایمنی، امکانات و تجهیزات خدمات شهری و برای اولین‌بار بیمه تکمیلی پاکبانان انجام شد.
وی افزود: استفاده از ظرفیت مردم برای گزارش‌ها علاوه بر نظارت‌ها از دیگر رویکردهای کمیسیون خدمات شهری است و ۲۰ مورد بازدید جدی در این مدت انجام دادیم.
رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر قم تصریح کرد: کارها ذیل بودجه انجام می‌شود، ۶۰ ردیف جدید در خدمات شهری برای نیازهای که باید انجام شود اضافه شد است تا نتیجه کارها مطلوب باشد.
شهردار به مسائل فرهنگی اهمیت نمی‌داد
در ادامه مصطفی ملایی اظهار داشت: در حوزه فرهنگی و اجتماعی شهر قم به دلیل جایگاهی که دارد باید اتفاقات مهمی رخ می‌داد؛ اما شهردار سابق به‌عنوان اولویت به مسائل فرهنگی نگاه نمی‌کرد و از این بابت در زجر بودیم و این انتقاد به شخص خود ایشان وارد بود نه مجموعه کلی شهرداری.
وی تصریح کرد: انتظار ما متفاوت بود مقایسه با شهرها و دوره‌های مختلف نشان می‌دهد کارهای فرهنگی آن‌طور که باید و شاید مورد توجه قرار نگرفت.
رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر قم بیان داشت: در سال گذشته بودجه فرهنگی شهر مشهد ۱۸ میلیارد تومان و تبریز ۳ میلیارد تومان بود؛ اما برای  قم یک میلیارد در نظر گرفته شده بود که با پیگیری‌ها افزایش پیدا کرد.
ملایی ادامه داد: از طرفی مسئله پیوست فرهنگی در پروژه‌ها مورد توجه نبود، همچنین مجموعه‌های فرهنگی از ما مطالبه داشتند اما نمی‌توانستیم به مطالبه آنها پاسخ بدهیم متأسفانه شهردار سابق قم مطالبات فرهنگی شورا را پاسخ نمی‌داد.

انتهای خبر /۱۷۰

 
http://qomefarda.ir/53642
اخبار مرتبط

نظرات شما