رئیس هیأت ورزش‌های همگانی قم:

۴۰ پایگاه ورزش صبحگاهی در قم فعال هستند

رئیس هیأت ورزش‌های همگانی قم با اشاره به فعالیت پایگاه‌های ورزش صبحگاهی بیان داشت: فعالیت این مراکز زیر نظر مربیان مجرب و متخصص انجام می‌گیرد و برای تمامی گروه‌های سنی طراحی شده است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «قم فردا» حسین رضا یوسفی در گفتگو با رسانه ورزش پارسی با اشاره به فعالیت بیش از ۴۰ پایگاه ورزش صبحگاهی در شهر قم اظهار داشت: در راستای توسعه ورزش همگانی و ارتقای سلامت عمومی، هیئت ورزش‌های همگانی استان قم با همکاری فدراسیون ورزش‌های همگانی کشور، بیش از ۴۰ پایگاه ورزش صبحگاهی ویژه آقایان و بانوان را در سطح شهر قم راه‌اندازی و فعال کرده است.

  وی با اشاره به هدف برپایی این پایگاه‌های ورزش صبحگاهی گفت: این پایگاه‌ها با هدف فراهم آوردن بستری آسان، ارزان و در دسترس برای شهروندان، هر روز صبح میزبان علاقه‌مندان به ورزش‌های عمومی هستند.

رئیس هیأت ورزش‌های همگانی قم با اشاره به فعالیت پایگاه‌های ورزش صبحگاهی بیان داشت: فعالیت این مراکز زیر نظر مربیان مجرب و متخصص انجام می‌گیرد و برای تمامی گروه‌های سنی طراحی شده است.

  وی افزود: شهروندان قمی می‌توانند با حضور در این پایگاه‌های ورزش صبحگاهی، ضمن بهره‌مندی از برنامه‌های متنوع ورزشی، گامی مؤثر در جهت حفظ سلامت جسم و روان خود بردارند.

انتهای خبر/
منبع:ورزش پارسی
http://qomefarda.ir/54771
اخبار مرتبط

نظرات شما