پازل موفقیت فوتسال استان قم تکمیل شد؛

صعود تیم فوتسال مقاومت بسیج قم به لیگ دسته دو

تیم فوتسال مقاومت بسیج قم به لیگ دسته دو صعود کرد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی قم فردا،

آخرین مسابقه مقاومت قم در مرحله نهایی رقابت‌های مناطق کشور برابر  تیم نظرآباد کرج میزبان مسابقات، با نتیجه ۳  بر ۲ به نفع قمی‌ها خاتمه یافت تا فوتسالیست‌های شایسته قم با ۳ پیروزی پیاپی و بااقتدار راهی لیگ ۲ کشور شوند.
 محمدرضا سعادتمند، محمد رمضانی و امیر بهشتی گل‌های نماینده قم را به ثمر رساندند.
موفقیت‌های پی‌درپی فوتسال قم در روزهای اخیر، از صعود دل‌سوختگان به لیگ ۱ آغاز شد و حالا مقاومت جای خالی دل‌سوختگان در لیگ ۲ را پر کرد.
سرهنگ کوهی مدیر تربیت‌بدنی بسیج و سپاه امام علی بن ابی‌طالب علیه‌السلام قم گفت: موفقیت بزرگ تیم فوتسال مقاومت قم و صعود به لیگ دسته دو کشور را که با تلاش و زحمات زیادی به‌دست‌آمده خدمت فرماندهی سپاه قم تمام  همکاران و جامعه ورزشی استان قم  و هیئت فوتسال سپاه قم تبریک می‌گویم.
 با این حساب استان قم در فصل آتی لیگ‌های برتر، دسته یک و دسته دو فوتسال ایران نماینده خواهد داشت؛ اما صد افسوس که بعد از انحلال صبای قم هیچ جایگاهی در لیگ‌های برتر، دسته یک و دسته دو فوتبال ایران نداریم.





انتهای پیام/


http://qomefarda.ir/43219
اخبار مرتبط

نظرات شما