قم فردا از نهضت احیای نان کامل در کشور گزارش می دهد؛
طرح نهضت احیای نان کامل در کشور با استفاده از آرد کامل که برای جلوگیری از بیماریهای دیابت، چربی مضر بدن و مشکلات دستگاه گوارشی آغاز شده است.
معاون جهاد کشاورزی خبر داد:
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: باتوجهبه برنامه الگوی کشت، امسال ۲۸ هزار هکتار از مزارع قم در جریان کشت پاییزه به زیر کشت غلات گندم و جو میرود.
مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی قم:
مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: در سال زراعی جاری ارقام جدید غلات بهمنظور بالابردن سطح تولید محصولات راهبردی همچون گندم و جو در مزارع استان، مورداستفاده قرار گرفت.
مدیرکل غله قم:
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی قم گفت: از سال ۱۴۰۰ موضوع افزایش عرضه نان کامل در این استان را به عنوان راهبردی مهم در ارتقا سلامت مردم دنبال میکنیم و اکنون ۳۰ واحد نانوایی در قم این نوع نان را ارائه میکنند.
مدیر آب و خاک سازمان جهاد کشاورزی استان قم خبر داد:
مدیر آب و خاک سازمان جهاد کشاورزی استان قم گفت: با توجه به نیاز آبی محصولات کشاورزی به مدت ۱۱ شبانه روز آب سد ۱۵ خرداد رها سازی شد.
مدیر کل غله و خدمات بازرگانی استان قم:
مدیر کل غله و خدمات بازرگانی استان قم با اشاره به اینکه ظرفیت سیلو قم 110هزار تن است، گفت: به طور متوسط 12 الی 13 هزار تن مصرف ماهیانه گندم استان می باشد که همیشه مصرف سه ماه استان در سیلو برای مواقع حساس ذخیره می شود.
کارشناس ارشد تغذیه در گفتگو با قم فردا:
کارشناس ارشد تغذیه با تاکید بر اینکه میوه ، سبزیجات و سالاد در ماه رمضان فراموش نشود، گفت: اصلی ترین وعده ما در ماه مبارک رمضان وعده سحر می باشد که برخی از افراد به دلیل عادت های غلط وعده سحری را حذف می کنند که باعث آسیب به بدن و افت قند فرد می شود.