تیتر
سرویس
از تاریخ
تا تاریخ
کلید واژه

رئیس سازمان جهاد کشاورزی قم خبر داد:
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قم گفت: فراوری گوشت قرمز از جمله ظرفیت‌های استان بشمار می‌آید، به‌طوری‌که سالانه ۳۱ هزار تن تولید گوشت داریم و ۱۶ هزار تن به سایر استان‌ها صادر می‌شود.
با واردات از ۸ کشور؛
قائم مقام تجارت و تنظیم بازار وزیر جهاد کشاورزی از کاهش قیمت گوشت تا پایان سال با واردات گسترده و عرضه بیشتر در بازار خبر داد.
طبق نتایج طرح آمارگیری؛
نتایج طرح آمارگیری کشتار دام کشتارگاه‌های رسمی کشور در ماه آذر سال جاری از سوی مرکز آمار ایران منتشر شد.
استاندار قم:
استاندار قم نظارت دقیق بر قیمت گوشت قرمز را مورد تاکید قرار داد و گفت: برای رساندن نرخ گوشت قرمز به یک قیمت متعادل و منطقی روزانه باید ۲۰ تُن گوشت وارد استان شده و بین فروشندگان و واحدهای صنفی مجاز توزیع شود.
مصوبه جدید دولت؛
بر اساس مصوبه هیئت دولت نرخ حقوق ورودی گوشت قرمز از ۴ به یک درصد کاهش یافت.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قم:
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قم با بیان اینکه در کنار گوشت گرم، ۱۵۵ تن گوشت قرمز منجمد در ۵ روز اول سال جدید در قم توزیع شده است، گفت: با رایزنی‌های صورت گرفته، طرح «فجر تا فطر» در فروشگاه‌های زنجیره‌ای استان در حال برگزاری است.
در ادامه موج همدلی ها به همت یک موسسه خیریه ۱۱۰ راس دام برای توزیع میان نیازمندان شهر ذبح شد.
قم فردا گزارش می دهد؛
دامشهر قم یکی از بزرگ‌ترین مجتمع‌های پرواربندی کشور است که جایگاه استراتژیکی در حوزه تولید گوشت و دام در کشور دارد.
قائم مقام سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران با بیان اینکه کلیه مشکلات سامانه توزیع هوشمند بازرگام تا دو روز آینده رفع می‌شود و محصولات به موقع به دست مردم خواهد رسید گفت: مشکل تامین گوشت قرمز موقت است.
علی‌اصغر ملکی، رئیس اتحادیه تهیه و توزیع‌کنندگان گوشت گوسفندی گفت: سرانه مصرف سالانه گوشت قرمز از ۱۲.۵ کیلوگرم به ۸ کیلوگرم کاهش یافته است.
با فرارسیدن ماه رمضان بازار اقلام اساسی نیز بروزرسانی شده و قیمت های جدید توسط اتحادیه ها اعلام شدند.
مدیر عامل اتحادیه تعاونی عشایری دامداران متحرک از افزایش ۳۰ تا ۳۵ هزار تنی تولید گوشت قرمز توسط عشایر طی ۵ سال اخیر خبر داد.
فارس نوشت: دبیر شورای تامین کنندگان دام کشور گفت که دامداران در تلاشند هر کیلو گوشت گوساله را با نرخ ۶۵ هزار تومان و گوشت گوسفندی را ۷۵ هزار تومان در اختیار مصرف کننده قرار دهند.
در روزهای گذشته قیمت گوشت قرمز در بازار از اوج قیمت خود عقب نشینی کرده که دلایل آن را در 4 عامل باید جستجو کرد.
سرپرست معاونت بهبود تولیدات دامی استان قم مطرح کرد:
سرپرست معاونت بهبود تولیدات دامی استان قم از تولید 40 هزار تن گوشت قرمز در استان قم و بیش از نیاز استان خبر داد.
ایران نوشت:بر اساس سندی که وضعیت واردات و توزیع گوشت قرمز در بهمن ماه را نشان می‌دهد، ۴ مرکز اصلی با شرکت‌های واردکننده همکاری و شراکت دارند.
رئیس اتحادیه قصاب و صنوف وابسته استان قم:
رئیس اتحادیه قصاب و صنوف وابسته استان قم تصریح کرد: بازار گوشت قرمز و سفید، نیازمند واردات بیشتر برای ایجاد اشباع در بازار و جلوگیری از روند صعودی قیمت هاست.
اگرچه گوشت قرمز ماده غذایی مقوی به حساب می‌آید، برجسته کردن خطرات ناشی از مصرف زیاد این ماده خوراکی آسان نیست زیرا بیشتر مطالعات موجود در این زمینه مشاهده‌ای هستند.