مدیرکل دامپزشکی قم:
چهار تن فراوردههای خام دامی در قم معدوم شد
![](/content/news/6cb35766-3281-45e6-8698-567b72c0aa82.jpg?width=700&height=)
مدیرکل دامپزشکی قم با اشاره به اجرای طرح ویژه نظارت بر فراوردههای خام دامی به مناسبت ماه مبارک رمضان، گفت: از ابتدای اجرای این طرح ۶۰۰ مورد بازرسی انجام و طی آن چهارهزار و ۷۰۰ کیلوگرم فراوردههای دامی معدوم شده است.
وی ادامه داد: در قالب این طرح کشتارگاههای دام و طیور، سردخانههای نگهداری فراوردههای دامی، مراکز عرضه، مراکز طبخ غذا، هتلها و خودروهای حمل فراوردههای دامی مورد بازرسی و نظارت قرار میگیرند.
وی خاطرنشان کرد: از آغاز اجرای طرح نظارت بر فراوردههای خام گوشتی به مناسبت ماه مبارک رمضان و سال نو، ۱۹۱ مورد فعالیت غیربهداشتی در استان قم ثبت شده است.
ذبح ۵۰۰ هزار دام سبکوسنگین در قم
مدیرکل دامپزشکی استان قم خاطرنشان کرد: مردم و مسافران نوروزی در صورت هرگونه مشاهده موارد غیربهداشتی با شمارههای ۳۶۱۲۳۴۵۶ و ۱۵۱۲ تماس حاصل کنند.
وی همچنین بیان داشت: طی سال گذشته در مجموع افزون بر ۱۹ هزار بازدید از فرآوردههای دامی انجام که ۲ هزار و ۲۰۰ مورد غیربهداشتی ازاینبین شناسایی شد.
سرکشیک با بیان اینکه سال ۱۴۰۲، در مجموع ۱۰۷ تن فراورده خام دامی غیربهداشتی در استان قم معدومسازی شد، گفت: سال گذشته ۴۹۲ هزار رأس دام سبک، ۱۴ هزار دام سنگین و افزون بر ۱۰ میلیون و ۳۹۲ هزار قطعه طیور گوشتی در کشتارگاههای صنعتی استان قم، کشتار شدند.
انتهای پیام/
![](/content/news/aa228933-65eb-44b9-8bae-23bde334750d.jpg?width=750&)
نظرات شما