مدیرکل آموزش‌وپرورش قم:

پرداخت یک‌سوم هزینه سرویس دانش‌آموزان توسط خانواده‌ها

مدیرکل آموزش‌وپرورش قم گفت: هزینه سرویس دانش‌آموزان طبق مصوبه آموزش‌وپرورش یک‌سوم توسط خانواده‌ها، یک‌سوم توسط آموزش‌وپرورش و یک‌سوم نیز توسط بخشداری و فرمانداری‌ها پرداخت می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «قم فردا» علیرضا رحیمی اظهار کرد: کمبود فضای آموزشی یک مسئله استانی است و وضعیت زیر ساخت‌های آموزشی استان قم با موانع و چالش‌هایی مواجه است.

 مدیرکل آموزش‌وپرورش استان قم بیان کرد: ما متناسب با بافت جمعیتی طرح‌ها و برنامه‌ها را هدایت می‌کنیم و طی دو تا سه سال اخیر توجه ویژه‌ای به پردیسان داشتیم؛ زیرا حجم زیادی از جمعیت در این منطقه ساکن هستند.

 وی ادامه داد: بخش قنوات و مرکزی قم علی‌رغم محدودیت‌ها مدارس زمان زاده، کمیل و استثنایی افتتاح شده است و مدرسه سه‌کلاسه نیز به‌زودی افتتاح خواهد شد.

 رحیمی گفت: یک برنامه چهارساله تنظیم شده تا بتوانیم استان قم را به وضعیت مطلوب برسانیم و در تلاش هستیم تا در سال‌های آتی با کمبود فضای آموزشی مواجه نباشیم.

 استان قم امروز با کمبود هزار و ۵۰۰ مدرسه روبه‌رو است

 مدیرکل آموزش‌وپرورش استان قم با بیان اینکه استان قم امروز با کمبود هزار و ۵۰۰ مدرسه روبه‌رو است، گفت: ۴۰ مدرسه طی سال اخیر به لحاظ سرمایشی و گرمایشی استانداردسازی شده‌اند.

 وی عنوان کرد: هزینه سرویس دانش‌آموزان طبق مصوبه آموزش‌وپرورش یک‌سوم را بایستی توسط خانواده‌ها، یک‌سوم توسط آموزش‌وپرورش و یک‌سوم نیز توسط بخشداری و فرمانداری‌ها پرداخت شود.

 رحیمی افزود: طی سه سال اخیر پرداختی‌های سرویس توسط خانواده و آموزش‌وپرورش پرداخت شده است و فرمانداری‌ها به این امر ورود جدی نکرده‌اند.

 مدیرکل آموزش‌وپرورش استان قم اذعان کرد: پرداختی سرویس‌های دانش‌آموزی به‌حساب والدین واریز می‌شود و آنان نسبت به تسویه سرویس اقدام می‌کنند.

 وی تصریح کرد: فضاهای موجود مدارس امکان برگزاری نماز را دارند، گفت: به روستاها توصیه می‌کنیم تا نماز جماعت را در مساجد آن مناطق برگزار کنند.

 رحیمی با بیان اینکه در تلاش هستیم تا به مدارسی که فاقد فضایی برای اقامه نماز هستند، فضایی اختصاص داده شود، گفت: تعمیرات مدارس بر عهده اداره نوسازی است و مشکلات جزئی با همراهی اولیاومربیان و مدارس رفع می‌شود.

 مدیرکل آموزش‌وپرورش استان قم یادآور شد: اعلام تعطیلی مدارس ارتباطی با آموزش‌وپرورش ندارد ضمن اینکه این اداره یک رأی در کمیته مدیریت بحران استان‌ها دارد.

 استان قم حدود ۳۱۵ هزار دانش‌آموز دارد

 وی با بیان اینکه استان قم حدود ۳۱۵ هزار دانش‌آموز دارد، اظهار کرد: توجه به مسائل عاطفی و روانی دانش‌آموزان بسیار مهم‌تر از درس است.

 رحیمی با بیان اینکه امتحانات نوبت اول فرصتی برای ارزیابی دانش‌آموزان است، خاطرنشان کرد: فشار روحی و روانی بیش از حد خانواده‌ها نسبت به دانش‌آموزان یک آسیب جدی است.




انتهای خبر /

 
منبع:مهر
http://qomefarda.ir/52252
اخبار مرتبط

نظرات شما