رئیس مجمع خیرین سلامت استان قم مطرح کرد:

حضور فعال خیرین سلامت در قم

رئیس مجمع خیرین سلامت استان قم گفت: خیرین، دفتر بیوت عظام تقلید و واقفین همواره پای‌کار سلامت هستند و حتی به‌صورت ماهانه با اسنادی که به آنها ارائه می‌شود کمک‌هایی را ارائه می‌دهند.

عباس علی واشیان در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «قم فردا» اظهار داشت: با نگاه خیرخواهانه و حضور خیرین و واقفین و حتی افرادی که به‌نوعی علاقه‌مند به حوزه سلامت هستند این اتفاق در قم رخ‌داده است که بخش اعظم مراکز درمانی، بهداشتی، پایگاه‌های اورژانس و بخش عمده‌ای از تجهیزات پزشکی بیمارستان‌ها مخصوصاً تجهیزاتی که اصطلاحاً هایتک گفته می‌شود که دارای قیمت‌های چندمیلیاردی هستند توسط خیرین محترم تهیه شده است.
رئیس مجمع خیرین سلامت استان قم ادامه داد: از کف حوزه سلامت که در روستاها به عنوان خانه بهداشت وجود دارد حضور خیرین نمایان است هم در ساخت خانه بهداشت هم در احیای خانه‌های بهداشتی که قبلاً ساخته شده بود تا مراکزی که در حوزه شهری از مناطق محروم کم برخوردار تا ساخت بیمارستان‌های مجهز شاهد حضور خیرین سلامت هستیم.
وی خاطرنشان کرد: همین چند روز گذشته درمانگاهی در منطقه یادگار امام که به دلیل نبودن منابع مالی تعطیل شده بود با کمک خیرین کلید خورد آن را تا پایان خیرین محترم سلامت پرداخت کند.
واشیان تصریح کرد: همچنین پایگاه‌هایی اورژانس که در سطح شهر که در مناطق کم‌برخوردار وجود دارند خیرین سلامت هزینه‌های آنها را متقبل شده‌اند در سطح بصری هم شاهد هستیم در تمام بیمارستانی‌های قم یک مؤسسه خیریه بیمارستانی افتتاح شده است و به بیمارانی  که واقعاً از نظر مالی ندارند کمک می‌کنند.
رئیس مجمع خیرین سلامت استان قم افزود: توان و ظرفیت خیرین، دفتر بیوت عظام تقلید و واقفین همواره پای‌کار هستند و حتی به‌صورت ماهانه با اسنادی که به آنها ارائه می‌شود کمک‌هایی را ارائه می‌دهند، البته در میان خیران از افراد کم‌درآمد تا سطح کلان از بنگاه‌های اقتصادی و چند شهرک صنعتی نیز مشارکت دارند.
وی عنوان داشت: خیرینی که خداوند به آنها لطف کرده و مال دنیا در اختیارشان قرار داده در بخش ساخت‌وساز مراکز درمانی تمرکز می‌کنند و بیمارستان احداث می‌کنند مثل بیمارستان امیرالمؤمنین علیه‌السلام از جمله مراکز درمانی است که توسط واقفین ساخته شده است مرحوم  آیت‌الله خوانساری عامل این کار خیر بود و بازماندگان ایشان همچنان این ارتباط خیر را حفظ کردند.
واشیان بیان داشت: مهم این است که راهی را که گذشتگان در ساخت مراکز درمانی شروع کرده و در آن حرکت کرده‌اند خیرین جدید و جوان هم ورود کنند آیا فرزندان و وارثان کسانی که قبلاً خیر سلامت بودند راه اجداد طاهرین خود را ادامه دهند تا منشأ خیر برای مردم باشد.
رئیس مجمع خیرین سلامت استان قم ادامه داد: نقش نظام سلامت نقش ارائه مشاوره فنی است ما به‌عنوان متولی حوزه سلامت پیشنهادهای فنی را در حوزه سلامت به خیرین ارائه می‌دهیم که منابعی را که در اختیار بخش درمان می‌گذارند جای هزینه نشود که بعداً استفاده نداشته باشد و کمک می‌کنیم تا در راستای نیت خیرین و واقفین در حوزه سلامت به مردم خدمت شود.


انتهای خبر /170

 
http://qomefarda.ir/52461
اخبار مرتبط

نظرات شما