رئیس سازمان صنعت قم خبر داد:

ممنوعیت استقرار ۱۰ نوع واحد صنعتی در قم

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قم گفت: استقرار ۱۰ نوع واحد صنعتی آلاینده در قم ممنوع شده است و نظارت بر واحد‌های صنعتی که احتمال آلایندگی دارد از طرف سازمان صمت به‌صورت مداوم انجام می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «قم فردا» علی‌اکبر ابدالی در نشست خبری که پیش از ظهر امروز در سالن جلسات سازمان صنعت معدن و تجارت استان قم برگزار شد اظهار داشت: مصرف انرژی همه واحدهای صنعتی قم در حال احصا است تا دستگاه‌های پر مصرف شناسایی شده و به‌روزرسانی شده تا مصرف گاز کاهش پیدا کند.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قم ادامه داد: کاهش ۳۰ درصدی برق در واحد‌های تجاری قم در حال انجام است تا از تعطیلی شبانه این واحدها جلوگیری شود، ۵۰ هزار واحد صنفی در استان قم وجود دارد که رسانه‌ها در زمینه کاهش انرژی در واحد‌های تجاری می‌توانند کمک شایانی داشته باشند.
وی افزود: یک روز در هفته برق واحد‌های صنعتی قطع می‌شود که باعث آسیب به تولید است تلاش می‌شود با صرفه‌جویی در بخش خانگی و تجاری این قطع کاهش پیدا کند.
ابدالی در خصوص موضوع محل دسترسی نمایشگاه دائمی استان قم عنوان داشت: پیگیری زیادی در دوره‌های قبل شده است راه دسترسی با استانداردهای سازمان راهداری تعارض دارد که باید یک هزار و ۵۰۰  متر با عوارضی فاصله داشته باشد؛ اما این فاصله حدود یک هزار متر است؛ اما راه جایگزین هم در راه پیش‌بینی است همچنین شورای تأمین استان با تغییر محل عوارضی موافقت نکرد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قم تصریح کرد: قرار است این نمایشگاه بین‌المللی به بخش خصوصی واگذار شود برای این کار مراحل اداری وجود دارد انجام شود تا در فروردین سال آینده به مزایده گذاشته شود کاربری اصلی نمایشگاه فرش است.
وی یادآور شد: در مواقع خاص با کمک بسیج تیم‌های نظارتی افزایش پیدا می‌کند تا در خصوص تخلفات اصناف کارهای گسترده‌ای در احقاق حقوق مردم انجام شود.
ابدالی با بیان اینکه استقرار ۱۰ صنعت در قم ممنوع اعلام کردیم، گفت: استان قم به لحاظ صنعتی در حال پیشرفت کمی است و توسعه کیفی نیز در دستور کار قرار دارد دو هزار ۵۰۰ واحد صنعتی اکنون در قم مستقر است و یک هزار و ۷۰۰ جواز هم صادر شده و در حال احداث است که ۴۵۰ واحد آن بالای ۶۰ درصد پیشرفت دارند.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قم تأکید کرد: برای برداشت منیزیوم از دریاچه نمک نیاز به زیرساخت‌های وجود داشت که در استان قم این زیرساخت‌ها وجود نداشت و به همین جهت به بخش آران و بیدگل واگذار شد؛ اما به جهت کارشناسی و مشکلات میراث‌فرهنگی و محیط‌زیست و عدم حل مشکل توسط استان‌های پیرامونی بیش از یک سال است کار متوقف شده است.
وی خاطرنشان کرد: تسهیلات که متولی آن سازمان صمت این رونق تولید از ستاد تسهیل و دیگری از تبصره ۱۸ است و امسال ۳۵۰ میلیارد تومان برای استان تسهیلات در نظر گرفته شده است اما پرداخت تسهیلات از سوی بانک‌ها در بخش تولید زیاد خوب نیست و نیاز است بانک‌ها همکاری بیشتری داشته باشند.

انتهای خبر /170

 
http://qomefarda.ir/52581
اخبار مرتبط

نظرات شما