معاون جهاد کشاورزی قم:
ظرفیت مرغداریهای قم ۳۰ هزار قطعه است
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: ظرفیت پرورش مرغ در واحدهای مرغداری گوشتی استان به ۳۰ هزار قطعه که از نظر اقتصادی حجم قابلقبولی است، خواهد رسید.
وی افزود: با اجرای این طرح ضمن حفظ حریم بهداشتی، امکان ایجاد ظرفیت در واحدهای مرغداری گوشتی استان تا سه میلیون و ۸۰۰ هزار قطعه وجود دارد، حتی در صورت تحقق تنها ۵۰ درصد از برنامه پیشنهادی قابلیت توسعه تا یک میلیون و ۹۰۰ هزار قطعه فراهم خواهد شد.
دیان اردستانی با اشاره به لزوم اجرای هرچه سریعتر این برنامه با همکاری مرغداران استان، ادامه داد: هم اینک ۲۲۴ واحد مرغداری گوشتی در قم (به ظرفیت حدود ۲ میلیون و ۹۰۰ هزار قطعه در مجموع) با کمتر از میزان اقتصادی ۳۰ هزار قطعه در هر واحد فعالیت میکنند.
به گزارش ایرنا، بخش کشاورزی قم بهعنوان متولی اصلی تأمین امنیت غذایی مردم در زمینههای مختلف در سطح کشور دارای جایگاه مطلوبی است که از جمله آن میتوان به رتبه ششم در تولید گوشت ماهیان خاویاری، رتبه هفتم تولید خاویار پرورشی، رتبه دهم ماهیان زینتی، رتبه سوم در تولید مرغ تخمگذار و تخممرغ، رتبه سوم تولید توت و رتبههای ملی دیگر در تولید سایر محصولات کشاورزی اشاره کرد.
این بخش ۶ درصد از ارزشافزوده استان قم را به خود اختصاص داده است، همچنین ۵۰ هزار نفر بهصورت مستقیم و غیرمستقیم در بخشهای مختلف حوزه کشاورزی قم مشغول فعالیت هستند.
میزان متوسط تولید بخش کشاورزی این استان در سال بیش از ۸۵۰ هزار تُن در زمینهٔ محصولات زراعی، باغی، دامی، شیلات و گلخانهای است.
بیشتر بهرهبرداران بخش کشاورزی قم را روستاییان تشکیل میدهند بهنحویکه کشاورزی بهتنهایی حدود ۵۰ درصد اشتغال روستاییان در بخشهای مختلف استان را به خود اختصاص داده است.
انتهای خبر /
نظرات شما