مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای قم خبر داد:

آموزش یک میلیون ساعت مهارت فنی در قم

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای قم گفت: از ابتدای امسال تا پایان دی‌ماه، یک میلیون و ۱۹۲ هزار و ۱۱۱ نفرساعت آموزش فنی و حرفه‌ای در بخش دولتی به مهارت‌آموزان در این استان ارائه شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «قم فردا» به نقل از خبرگزاری ایرنا،حجت‌الاسلام سید محمود عرب اظهار داشت: آموزش‌ها به هشت هزار و ۲۳۸ نفر در قالب ۹۰۶ دوره و ۳۰۸ حرفه آموزشی ارائه شده است.
وی اضافه کرد: ۶ هزار و ۷۷۲ نفرساعت آسیب دیدگاه اجتماعی، پنج هزار و ۲۶۴ نفرساعت افراد دارای معلولیت، هفت هزار و ۶۵۶ نفرساعت پناهندگان و اتباع خارجی، ۳۰ هزار و ۸۵۸ نفرساعت دانش‌آموختگان و فارغ‌التحصیلان دانشگاهی، ۴۱ هزار و ۹۴ نفرساعت دانش‌آموزان و ۶۵ هزار و ۲۱۹ نفرساعت دانشجویان آموزش فراگرفتند.
وی ادامه داد: آموزش به ۱۰۴ هزار و ۹۵۶ نفرساعت به زنان خانه‌دار، ۳۶ هزار و ۶۵۶ نفرساعت به زنان سرپرست خانوار، ۱۴۰ هزار و ۲۳۶ نفرساعت به زندانیان و ۴۴ هزار و ۴۹۴ نفرساعت به ساکنان سکونتگاه‌های غیررسمی از دیگر آموزش‌های ارائه شده است.
وی خاطرنشان کرد: ۱۸ گروه هدف در استان قم، آموزش‌های فنی و حرفه‌ای دریافت می‌کنند.
عرب بیان کرد: مهارت‌های فنی و حرفه‌ای قم در بخش دولتی در هشت مرکز با حضور ۳۵ مربی درون‌سازمانی و حدود ۸۰ مربی برون‌سازمانی به علاقه‌مندان آموزش داده می‌شود.
وی توانمندسازی افراد فاقد مهارت و ارائه آموزش‌های مهارتی در راستای یاری‌رساندن به ایجاد اشتغال پایدار در جامعه و حفظ آن را مهم‌ترین رسالت سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور عنوان کرد.
وی با اشاره به بازار محور بودن اغلب آموزش‌های فنی و حرفه‌ای استان، گفت: ویژگی این آموزش‌ها، پرورش کارآفرین است؛ به این معنی که افراد پس از کسب مهارت و دانش فنی، قادر به کسب فرصت‌های شغلی مناسبی خواهند بود و یا در نهایت فرصت شغلی ایجاد می‌نمایند.

انتهای خبر /

 
http://qomefarda.ir/52819
اخبار مرتبط

نظرات شما