مدیرکل بنیاد مسکن قم خبر داد:

واگذاری ۲۵ درصد واحدهای بنیاد مسکن قم

مدیرکل بنیاد مسکن قم با اشاره به پیشرفت‌های قابل‌توجه در اجرای طرح‌های ملی مسکن، گفت: تاکنون ۲۵ درصد از سهمیه کلی بنیاد مسکن انقلاب در این استان تکمیل و به متقاضیان واگذار شده است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «قم فردا» به نقل از خبرگزاری ایرنا، محمد اطهری اظهار داشت: طرح نهضت ملی مسکن علاوه بر شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر، در برخی کلان‌شهرها مانند قم نیز توسط بنیاد مسکن در حال اجراست.
وی با بیان اینکه هشت هزار و ۱۰۵ واحد مسکونی در قالب این طرح در استان قم اجرایی شده است، تصریح کرد: از این تعداد، ۳ هزار و ۶۶۵ واحد در پردیسان، ۴ هزار واحد در طایقان، ۳۵۰ واحد در شهر کهک، ۲۰ واحد در شهر جعفریه و ۸۰ واحد در قنوات و دستجرد توسط بنیاد مسکن در حال احداث است.
مدیرکل بنیاد مسکن استان قم ادامه داد: تاکنون ۲ هزار و ۳۳ واحد مسکونی توسط بنیاد تکمیل شده که بیش از یک هزار و ۸۰۰ واحد آن در شهرک پردیسان واقع شده است.
وی همچنین از تکمیل زیرساخت‌های سایت‌های ۱۷ و ۲۲ هکتاری در پردیسان خبر داد و گفت: شبکه‌های آب‌وفاضلاب، برق و گاز در این سایت‌ها به طور کامل اجرایی شده است.
اطهری در خصوص وضعیت متقاضیان مسکن در قم، خاطرنشان کرد: با مصوبه شورای مسکن استان، متقاضیان مسکن در قم حذف نمی‌شوند، بلکه به طرح‌هایی که از پیشرفت فیزیکی کمتری برخوردار هستند، منتقل می‌شوند.
وی تأکید کرد: تاکنون هیچ متقاضی طرح نهضت ملی مسکن حذف نشده است، مگر در مواردی که خود افراد علاقه‌ای به ادامه طرح نداشته‌اند.
وی در پایان با تأکید بر کیفیت ساخت‌وسازها، گفت: کیفیت مصالح و ساخت پروژه‌های بنیاد مسکن به‌صورت کیفی و مطابق با استانداردهای تعیین‌شده در حال انجام است و این موضوع همواره تحت نظارت دقیق قرار دارد.

انتهای خبر /

 
http://qomefarda.ir/52845
اخبار مرتبط

نظرات شما